Wegens vakantie verwerken wij geen bestellingen tot donderdag 10 juli
Ontdek het 'Lopend vuurtje' van oktober!
Nieuw
BBQ's
Wonen
Buiten
Tuin & Veranda
Food & drinks
Accessoires
Lifestyle
Wellness
Cadeau idee
Contact
Filter
Categorieën
De eerste en tot nu toe enige micro gebrouwen sojasaus Tomasu in Europa wordt gemaakt door de heren van Tomasu. Geteeld in de Hoeksche Waard en gebrouwen in Rotterdam. Al sinds 2015. Elke sojasaus wordt met de hand gemaakt in Rotterdam, Nederland met lokaal geteelde ingrediënten van onze eigen velden. De Tomasu Sojasaus wordt gefermenteerd en minimaal 24 maanden gerijpt in 25- tot 50 jaar oude whiskyvaten. Wij zijn fan vanaf het eerste uur en houden enorm van deze hoogwaardige sojasaus. Gebruik deze heerlijke sojasaus bij diverse recepten, varieer en geniet. Ben je nog op zoek naar een kerstgeschenk voor een echte Foodie? Dan is deze sojasaus een aanrader!
Maak de warme zomerdagen nóg lekkerder met onze favoriete Italiaanse recepten. Tover met gemak de lekkerste pizza, pasta en antipasti op tafel. Ontdek de smaak van Italië. Neem een kijkje in de Italiaanse keuken met VUUR LAB. Buon Appetito!
Alles wat je wil weten over mosselen! Ben je op zoek naar meer informatie over mosselen en wil je weten hoe wij ze bereiden op de buiten kookkachel? We hebben 2 recepten voor je. Een basisrecept met witte wijn, groenten en mosselkruiden en een lekkere variatie; we laten ze zwemmen in een heerlijk witbiertje!
Easy does it! Koken op de camping is altijd gezellig en knus. Heerlijk, makkelijk en weinig afwas: dat zijn 3 vliegen in 1 klap. Of je nou kookt op een gasstelletje of op echt vuur met de VUUR LAB. BBQ buiten kookkachel, eenpansgerechten zijn over het algemeen makkelijk te bereiden. Snel, smaakvol en voedzaam.. wat wil je nog meer? In dit blog staan 5 makkelijke gerechten uit 1 pan. Voor ieder wat wils!
Ontdek nu het nieuwste kookboek uit onze collectie! Het ultieme open vuur- en braaiboek bevat de lekkerste op houtvuur gemaakte gerechten. In dit kookboek vindt je maar liefst 60 recepten. Word een echte vuurmeester met dit enorm veelzijdige boek van twee barbecuefanaten van het eerste uur. Jeroen Hazebroek en Harry Havinga hebben samen meer dan 60 jaar ervaring! Ze leren je fikkie stoken, grillen en koken op een houtvuur. Terug naar de basis!
Ken jij Gimber Brut N°2 al? Met dit heerlijke gezonde en biologische drankje kun je genieten van de kick van gember met Yuzu & citroentijm. Mix het met water, spa rood of tonic of drink het puur als gezond shotje om je immuunsysteem een boost te geven. Let The Sunshine Kick In!
Als eigenaar van een viswinkel wil je altijd de beste en meest smaakvolle producten aan je klanten aanbieden. Een van de meest heerlijke en veelzijdige manieren om vis te bereiden, is door gebruik te maken van een rookplank. In dit blogartikel zullen we de voordelen van het gebruik van een rookplank met vis verkennen en waarom het een uitstekende keuze is voor viswinkels om rookplanken te verkopen. Ontdek hoe je de rookplanken in je assortiment kunt opnemen en je klanten te enthousiasmeren om deze techniek van roken te gebruiken op de BBQ om zo de meest verrukkelijke visgerechten te bereiden met een rookplankje! Rookplanken zijn de perfecte keuze voor viswinkels!
Oh la la! Ontdek nu onze verfrissende zomer Mocktails met Gimber Brut 2.0! Met de zomer in volle gang is het tijd om te genieten van verfrissende drankjes die ons helpen af te koelen en te ontspannen. Als je op zoek bent naar alcoholvrije opties, dan zijn Mocktails de perfecte keuze. In dit blogartikel delen we een paar recepten van onze favoriete zomerse mocktail-recepten, waarbij we onder andere Gimber, bruiswater en appelsap gebruiken als hoofdingrediënten. Deze combinaties zorgen voor heerlijke en verfrissende smaken. Laten we aan de slag gaan! Onze favoriete zomer mocktails.