Buiten kookkachels en BBQ's bestellen bij Het Vuur LAB.
Loader Vuurlab

Prijs

Maat

Materiaal

Buiten kookkachels / BBQ's

Ontdek houtgestookte buiten kookkachels en BBQ's van Het VUUR LAB. Kies uit de mooiste buiten kookkachels met verschillende opties. Bij bestellingen vanaf €75,- bezorgen wij gratis binnen 2 werkdagen!

19 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

Filter

Haal ook je alles-in-één barbecue in huis

In een wereld waarin we ons veelal haasten is het barbecueën en buitenkoken een moment van rust in alle hectiek. Geen snelle hap, maar gezamenlijk met het hele gezin, familie of lekker met je vrienden buiten koken. Met voor een ieder zijn eigen rol. Van "houtsprokkelaars", "roerders", "snijders", "pyromaantjes" en "koks", iedereen draagt zijn steentje bij.

Of het nu gaat om het bereiden van je vlees, vis, veggies, of van je favoriete soepen, Curry's en sauzen, het kan allemaal!

Ook kun je op het grillrooster of de bakplaat van je BBQ | Buiten kookkachel een rookplankje plaatsen van bijvoorbeeld Western Red Cedar hout of kersenhout, daarop kun je jouw favoriete gerecht bereiden, hiermee bereik je dat de flavours van je rookplankje samensmelten met jouw gerecht. Voor de ultieme smaakbeleving!

Ben je klaar met eten?

Dan kun je daarna nog heerlijk om de buiten kookkachel heen zitten en nagenieten van de gloeiende restwarmte en af en toe een blokje hout erop leggen voor het kampvuurgevoel! Schenk nog wat lekkers in en geniet.

Kijk, dat bedoelen we met het ultieme barbecueën! dat doe je samen met de buiten kookkachels van het VUUR LAB.®

De BBQ | Buiten kookkachels van het VUUR LAB, kunnen zowel op haardhout, briketten, kokosbriketten, als op houtskool worden gestookt.

De BBQ | Buiten kookkachels zijn vervaardigd van plaatstaal en voorzien van een zwarte coating voor een robuuste uitstraling.          

TIP: Maak je tuin extra gezellig met lichtsnoeren, leuke stoere dekens en warme schapenvachten