Buiten kookkachels en BBQ's bestellen bij Het Vuur LAB.
Loader Vuurlab
Icon Merken
Gratis verzending vanaf €75*
Vink
Achteraf betalen met Klarna
Vink
in3 renteloos betalen ook voor ondernemers

Maak nu gebruik van 10% korting op de gehele webshop* - Gebruik code zomervuur10

Buiten kookkachels

Haal ook je alles-in-één barbecue in huis

Haal ook je alles-in-één barbecue in huis!In een wereld waarin we ons veelal haasten is het barbecueën en buiten koken een moment van rust in alle hectiek. Geen snelle hap, maar gezamenlijk met het hele gezin, familie of lekker met je vrienden buiten koken met voor ieder zijn eigen rol: van "houtsprokkelaars", tot "roerders", "snijders", "pyromaantjes" en "koks"... iedereen draagt zijn steentje bij.

Of het nu gaat om het bereiden van je vlees, vis, veggies, of van je favoriete soepen, curry's en sauzen: het kan allemaal!

Ook kan je op het grill rooster of de bakplaat van je buiten kookkachel een rookplankje plaatsen van bijvoorbeeld Western Red Cedar hout of kersenhout. Op het rookplankje kan je jouw favoriete gerecht bereiden en zorg je ervoor dat de smaken van je rookplankje samensmelten met jouw gerecht voor de ultieme smaakbeleving!

Ben je klaar met eten?

Dan kun je daarna nog heerlijk om de buiten kookkachel heen zitten en nagenieten van de gloeiende restwarmte en af en toe een blokje hout erop leggen voor het échte kampvuur gevoel. Schenk nog wat lekkers in en geniet!

Kijk, dat bedoelen we met het ultieme barbecueën! Dat doe je samen met de buiten kookkachels van het VUUR LAB.®

De BBQ buiten kookkachels van het VUUR LAB, kunnen zowel op haardhout, briketten, kokosbriketten, als op houtskool worden gestookt.

De BBQ buiten kookkachels zijn vervaardigd van plaatstaal en voorzien van een zwarte coating voor een robuuste uitstraling.          

TIP: Maak je tuin extra gezellig met lichtsnoeren, leuke stoere dekens en warme schapenvachten.