Verzendmethode - Het Vuur LAB.
Loader Vuurlab
Icon Merken
Gratis verzending vanaf €75*
Vink
Achteraf betalen met Klarna
Vink
in3 renteloos betalen ook voor ondernemers

Maak nu gebruik van 10% korting op de gehele webshop* - Gebruik code zomervuur10

Bekijk de verzendmogelijkheden en verzendkosten van het VUUR LAB.

Verzendmogelijkheden

Vul bij jouw bestelling het afleveradres in. Wij zullen dan binnen 2 werkdagen jouw pakketje verzenden*. Zo kan jij snel genieten van jouw nieuwe buitenkook artikelen! Binnen 14 dagen mag jij nog jouw artikel(en) retourneren als ze niet naar wens zijn. Meer informatie hierover vind je in onze algemene voorwaarden.

*In sommige gevallen is de levertijd iets langer dan 2 werkdagen, bijvoorbeeld bij grotere producten die worden verzonden op een pallet. De levering wordt in dit geval verzorgd door een exclusieve transporteur en gaat niet mee met DHL.
Wij zullen er altijd naar streven om binnen 24 uur, op werkdagen, een update te sturen via de mail over de levertijd inclusief leverdatum.

Vertraging

Als webshop voor barbecue, tuin & outdoor verkopen wij voornamelijk artikelen die goed van pas komen als het mooi weer is. Niet gek dus dat wanneer het warm weer is, wij het extra druk hebben in de webshop en extra ons best doen om jouw pakket zo snel mogelijk te verzenden. Hoewel wij de levertijden goed in de gaten houden en deze op tijd proberen aan te passen, kan het voorkomen dat jouw pakket iets later aankomt dan gepland.

Drukte bij de transporteurs
Naast dat het bij het VUUR LAB. met warm weer drukker is, geldt dat ook voor onze transporteurs.
Het kan daarom ook zo zijn dat wij de pakketen netjes op tijd hebben meegegeven aan de transporteur, maar dat de pakketdienst met veel leveringen te maken heeft, dat ze hun route niet helemaal af kunnen maken.

Zodra wij jouw pakket(ten) meegegeven hebben aan de transporteur ontvang je een verzendbevestiging via de mail, met daarin jouw persoonlijke Track & trace code. Met deze Track & Trace code kun je jouw bestelling op de voet volgen.

Uiteraard kunnen wij als het langer duurt dan verwacht altijd even met je meekijken waar jouw pakket zich bevindt.
Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.

Verzendkosten Nederland

Vanaf slechts €75 verzenden wij jouw pakketje gratis binnen Nederland! Mocht je voor minder dan €75 bestellen betaal je slechts €7,75 aan verzendkosten binnen Nederland!

*Voor de Terraskachels met pizzaoven bedragen de verzendkosten € 34,94 in verband met pallet verzending.

Verzendkosten België

Vanaf slechts €75 verzenden wij jouw pakketje gratis binnen België! Mocht je voor minder dan €75 bestellen betaal je slechts €10,77 aan verzendkosten binnen België!

Verzendkosten Duitsland

Voor pakketten en pallets naar Duitsland bieden wij op dit moment (nog) geen gratis verzending aan.
DHL verzorgd de verzending naar Duitsland vanaf € 11,55 per pakket.

Heb je nog andere vragen? Vul het formulier in of stuur een mail naar customercare@vuurlab.nl

Telefoon *

VUUR LAB. BBQ Buiten kookkachel XL