De mooiste Eco Design lampenkappen van Original Home - Het VUUR LAB.®
Loader Vuurlab
Icon Merken
Gratis verzending vanaf €75*
Vink
Achteraf betalen met Klarna
Vink
in3 renteloos betalen ook voor ondernemers

Maak gebruik van onze korting! Nu 10% korting op de gehele webshop* - Gebruik code lentevuur10

De mooiste Eco Design lampenkappen van Original Home

De mooiste Eco Design lampenkappen van Original Home

Eco Design lampenkappen van natuurlijke & duurzame plantaardige vezels

Een lampenkap kan de sfeer in een ruimte sterk bepalen. Kies een lampenkap om het middelpunt te zijn in de woonkamer of boven de eettafel of om verborgen hoekjes te verlichten met omgevingslicht. De handgeweven lampenkappen van Original Home zijn de juiste keuze als je op zoek bent naar organische vormen om een natuurlijke look en feel te bereiken. Ze zien er niet alleen prachtig uit, ze zijn ook duurzaam geproduceerd en ethisch gemaakt in kleine werkplaatsen in Java, Indonesië.

 

Rotan lampenkap Moon

De lampenkap Moon is ieders favoriet! Hang de lampenkappen, die er in drie maten zijn, apart boven de eettafel of als set van drie in de hoek van je woonkamer. Het is 100% handgemaakt van rotan en komt in de kleuren Natural en Black. Let op: geen elektra inbegrepen.

Alle producten zijn handgemaakt van 100% natuurlijke en milieuvriendelijke materialen.
Ze kunnen enigszins variëren in grootte, vorm en kleur, maar zijn allemaal 100% origineel.

Lampenkappen Original Home Naturel Sfeer

Rotan is een sterke natuurlijke vezel die wordt gebruikt als grondstof voor lampenkappen. Rotan groeit overvloedig in de regenwouden van de Indonesische archipel. Het groeit van nature zonder meststoffen en verbetert de biodiversiteit door samen te leven met andere vegetatie. De rotanboom wordt niet volledig geoogst omdat de gebruikte natuurlijke vezel afkomstig is van de lianen van de boom. Rotan is een duurzaam materiaal omdat de boom een paar decennia kan worden geoogst zonder het milieu eromheen te schaden.

Anderen kochten ook

Sfeerbeeld Original Home Lampenkap