Barbecues & grills bestellen bij Het Vuur LAB.
Loader Vuurlab

Prijs

Maat

Materiaal

Houtgestookte Barbecues & Grills 

De mooiste houtgestookte barbecues & grills koop je bij het VUUR LAB.
Kies uit verschillende formaten en stijlen. Bij bestellingen vanaf €75,- bezorgen wij gratis binnen 2 werkdagen!

Houtgestookt of liever briketten?
Bekijk het hele assortiment online of maak een afspraak bij ons op locatie.

60 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

De beste keuze barbecues & grills

De barbecues & grills van het VUUR LAB., zijn het recept voor een gezellige en smaakvolle experience!

Geniet van heerlijke lange avonden met vrienden of familie rondom een knisperend vuurtje en bereid samen de lekkerste gerechten.

Barbecues kopen
Barbecueën en buitenkoken is tegenwoordig een ‘year round’ activiteit! Het is heerlijk om samen te eten rondom een mooi vuurtje.

Bij het VUUR LAB. kan je kiezen uit een uitgebreid assortiment barbecues, buiten kookkachels en mooie bbq accessoires. Zo kun je altijd een bbq kopen die aansluit bij jouw barbecue wensen!

Houtskool barbecue

Wil je genieten van de herkenbare geur van houtskool? Kies dan voor een houtskool barbecue. Bij het Vuur LAB. kan je kiezen uit diverse houtskoolbarbecues. Wil je liever en een vuur dat direct op temperatuur is? Dan is de gasbrander met wok wellicht iets voor jou!

Topmerken bij het VUUR LAB.

Met topmerken als OFYR, GUSTA, HNYGRLL, OTTO WILDE en VUUR LAB., weet je in ieder geval dat het met de kwaliteit wel goed zit! Wij zijn specialist in buitenkeukens en helpen je graag met het uitkiezen van jouw droombuitenkeuken.

Kies je liever voor een compacte barbecue, die makkelijk overal mee naar toe te nemen is? Kijk dan eens bij de draagbare barbecues van Gusta.

Buitenkoken & fikkie stoken

Buitenkoken, fikkie stoken en barbecueën is voor veel mensen een echte hobby. Barbecueën staat tegenwoordig niet alleen meer voor het bakken van alleen burgers! Mensen nemen steeds meer de tijd en genieten bewust van eten en zoeken verbinding met elkaar.

Vuur verbindt
Buiten smaakt alles beter!