Pers & influencer informatie - Het Vuur LAB.
Loader Vuurlab
Icon Merken
Gratis verzending vanaf €75*
Vink
Achteraf betalen met Klarna
Vink
in3 renteloos betalen ook voor ondernemers

Maak nu gebruik van 10% korting op de gehele webshop* - Gebruik code lentevuur10

Pers & influencer informatie

Welkom bij het VUUR LAB.!

Het VUUR LAB. is een snelgroeiend bedrijf, zowel in onze webshop als op social media en andere on- en offline uitingen. Deze pagina biedt een inzicht in wie wij zijn, waar we voor staan en hoe we samenwerken. Hier vind je dan ook alle pers & influencer informatie!

Voor B2B samenwerkingen kan je ons het beste bereiken via deze pagina. 

Over het VUUR LAB.

In oktober 2019 werd VUUR LAB. opgericht, en sindsdien zijn we uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf. Het VUUR LAB. is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige producten voor het buitenleven, buiten koken en Outdoor Wellness. We zijn er trots op dat VUUR LAB. sinds 2022 een officieel geregistreerd merk is. Als een toonaangevende importeur, exporteur en distributeur van de mooiste merken. Meer informatie over ons? Bekijk deze pagina.

Pers / krant / TV

Bij het VUUR LAB. zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om te inspireren en verbinding te maken met ons publiek. We begrijpen de kracht van media en de waarde van verhalen vertellen. Daarom nodigen we de pers en de krant uit om met ons samen te werken. Om te werken aan boeiende en/of diepgaande artikelen die de essentie van ons merk en onze producten vastleggen. Of het nu gaat om het maken van lekkere recepten, de innovatieve technieken achter onze producten, of ons streven naar meer duurzaamheid: we bieden een breed scala aan onderwerpen. Uiteraard nodigen wij je graag uit om het Experience Center te bezoeken. Daar kan je onze producten met eigen ogen te bekijken en in gesprek te gaan over onze passies: buiten koken, fikkie stoken, het echte buitenleven en Wellness!

Samenwerking met Influencers

We zijn altijd op zoek naar inspirerende samenwerkingen met getalenteerde content creators / influencers die onze passie voor creativiteit, Food & Wellness delen. Samen willen we verhalen vertellen, emoties delen en onze producten aan een breder publiek voorstellen. Of je nu een influencer bent die zich richt op Lifestyle, tuin- of interieurontwerp, duurzaamheid, met een trouwe achterban, of een journalist met een passie voor innovatie, we zijn geïnteresseerd in het horen van jouw verhaal. Samen kunnen wij het VUUR LAB. een nog groter podium geven en mensen kennis laten maken met het merk.