Micro gebrouwen sojasaus van Tomasu - Het Vuur LAB.
Loader Vuurlab

Micro gebrouwen sojasaus van Tomasu

Eet je Sushi voortaan met deze Rotterdamse Sojasaus!

Hou jij net als ons van Sushi en Sashimi?
Dan mag deze Rotterdamse sojasaus van Tomasu niet ontbreken in jouw keukenkastje!
Deze sojasaus is ook heerlijk om je Sushi bowl extra speciaal te maken.

Traditionele sojasaus met een twist

Van begin tot eind, wordt  alles door Tomasu zelf geproduceerd!

Traditionele sojasaus brouwen omvat vier hoofdingrediënten: sojabonen, tarwe, zout en water

Fermentatie is een belangrijk onderdeel van het proces en hoe langer de sojasaus fermenteert, hoe dieper de resulterende smaak wordt.

Tomasu sojasaus wordt gefermenteerd en gerijpt, gedurende minimaal 24 maanden, in 25- tot 50 jaar oude whiskyvaten die speciaal afkomstig zijn van de beste distilleerderijen van Schotland. Als je deze vaten gebruikt als een rijpend vat, is de smaak vrij rijk en uniek.

Geteeld in de Hoeksche Waard en gebrouwen in Rotterdam

Elke Tomasu sojasaus wordt met de hand gemaakt in Rotterdam, Nederland met lokaal geteelde ingrediënten van onze eigen velden.
Tomasu is de enige kleine batch micro-gebrouwen sojasaus in Europa!

Beter dan dit wordt het niet
Bestel de ongeëvenaarde gefermenteerde Sojasaus Sweet & Spicy van Hollandsche bodem bij het VUUR LAB. en profiteer van 10% korting! Zie kortingscode bovenaan de website.

Smaak heeft tijd nodig

Sweet Spicy Soy Sauce: lekker bij…alles!

Zomerse noedels salade met biefstuk & knapperige groente

Met dit lekkere weer maken wij graag een zomerse salade met noedels, biefstuk en knapperige groente!

Wat heb je nodig voor 2 personen?

Rijstnoedels, een mooi stuk haasbiefstuk van +/- 200 gram, limoen, wortel, sojaboontjes, rode kool, koriander en een vers rood of groen pepertje.
Maak de marinade voor de biefstuk met limoen, peper en een scheutje sojasaus van Tomasu voor extra smaak :)!