Warme Camembert met druiven, nootjes & honing - Het Vuur LAB.
Loader Vuurlab
Icon Merken
Gratis verzending vanaf €75*
Vink
Achteraf betalen met Klarna
Vink
in3 renteloos betalen ook voor ondernemers

Maak gebruik van onze korting! Nu 10% korting op de gehele webshop* - Gebruik code lentevuur10

Smeuïge Camembert met verrassende topping

Welkom op de recepten pagina! We zijn altijd op zoek naar lekkere recepten.
Heb je een lekker recept? En wil je het met ons delen?
Stuur ons een mail en we zetten het online.

Zin in een winterse BBQ? Maak dan zeker dit warme Camembert kaasje met noten en druiven

P.S. bekijk ook onze andere recepten op onze receptenpagina!

Wat heb je nodig voor dit heerlijke borrelhapje van de BBQ Buiten kookkachel?

(voor 4 personen)

1 Camembert kaasje
Handje Verse druiven
Handje gemengde ongezouten nootjes, bijvoorbeeld een mix van: cashewnoten, pecannoten en macadamia noten.
Biologische Honing
Een paar takjes verse rozemarijn
Een stukje Aluminiumfolie
Mes
BBQ Starter, aanmaakwokkels en briketten

Bereidingswijze

Steek de BBQ Buitenkookkachel aan, dit keer gebruikten wij kokosbriketten om mee te koken. Hiervoor start je eerst op met de BBQ Starter.
Steek de BBQ Starter aan, om het  vuur aan te jagen kun je gebruik maken van een BBQ ventilator 
Leg het brikettenrooster in de VUUR LAB. BBQ Buiten kookkachel, hierop komen de gloeiende kokosbriketten
Leg nu het grillrooster op de kookkachel
Pak het Cast Iron grillpannetje en leg hier een stukje aluminiumfolie op
Leg het Camembertje op de folie en bereid deze alvast voor
Snij de druiven in tweeën, en verdeel deze over de camembert
Strooi een handje nootjes erover heen
Als laatste doe je de Biologische honing erover als topping!
Zet het cast iron pannetje met de camembert op  het grillrooster en dek deze af met de bakplaat
Wacht ongeveer 8-10 minuten, dan is je gerechtje klaar!
Steek de rozemarijn takjes erin en zet het dampende kaasje op tafel!
Tip: Serveer met toast

Bekijk het videorecept op onze Instagram pagina!