Knapperige Flammkuchen met kippendij - Het Vuur LAB.
Loader Vuurlab
Icon Merken
Gratis verzending vanaf €75*
Vink
Achteraf betalen met Klarna
Vink
in3 renteloos betalen ook voor ondernemers

Maak gebruik van onze korting! Nu 10% korting op de gehele webshop* - Gebruik code lentevuur10

Heerlijke knapperige Flammkuchen met kippendij

Welkom op de recepten pagina! We zijn altijd op zoek naar lekkere recepten.
Heb je een lekker recept? En wil je het met ons delen?
Stuur ons een mail en we zetten het online.

Zin in een winterse BBQ? Maak dan zeker deze overheerlijke Flammkuchen

P.S. bekijk ook onze andere recepten op onze receptenpagina!

Wat heb je nodig voor deze heerlijke Flammkuchen van de BBQ Buiten kookkachel?

(voor 4 personen)

Flammkuchendeeg
1 grote rode ui
Room kruidenkaas
Bieslook
Kippendijen van chef confit
Parmezaanse kaas

Bereidingswijze

Flammkuchen op pizzaschep VUUR LAB
Steek de BBQ Buiten kookkachel aan, dit keer gebruikten wij de pizzasteen om mee te koken
Steek de BBQ Starter met briketten aan, om het  vuur aan te jagen kun je gebruik maken van een BBQ ventilator 
Bestrijk de Flammkuchen met roomkaas (crème fraîche kan ook)!
Beleg de Flammkuchen met fijngesneden rode ui, geraspte kaas en Chef Confit kip als pulled chicken. Trek daarvoor de kip met twee vorken uit elkaar
Snijd de bieslook fijn
Leg alles op de Flammkuchen
Leg de Flammkuchen op de pizzaschep en schuif het op de pizzasteen ca binnen 15-20 minuten gaar (zorg dat de buiten kookkachel een temperatuur van 220 graden heeft)
Haal de Flammkuchen van de pizzasteen en serveer warm! EET SMAKELIJK

Bekijk de kookvideo op de VUUR LAB. Instagram Feed