Waarom binnen koken als het buiten kan? - Het Vuur LAB.
Loader Vuurlab
Icon Merken
Gratis verzending vanaf €75*
Vink
Achteraf betalen met Klarna
Vink
in3 renteloos betalen ook voor ondernemers

Maak gebruik van onze korting! Nu 10% korting op de gehele webshop* - Gebruik code lentevuur10

Waarom binnen koken als het buiten kan?

Waarom binnen koken als het buiten kan?

Borrelen, kokkerellen en genieten bij het vuur

Waarom zou je binnen koken als het buiten kan?

Of je nu simpel wat pannenkoekjes bakt of lekker aan de slag gaat met kabeljauwfilet en spek op een Western Red Cedar rookplankje...
Buiten smaakt alles beter!

Geniet van de warmte van het vuur en tuur in de dansende vlammen

Laat na een lange werkweek of werkdag alles van je afglijden.
Steek de VUUR LAB. BBQ Buiten kookkachel aan, zet een luie stoel neer met wat kussens erin of een warme schapenvacht en strijk neer.

Geniet van de warmte van het vuur en tuur fijn in de dansende vlammen.
Onder het genot van een hapje en zelf bereid hapje.
Je kunt heerlijke gerechten bereiden op de bakplaat, het grillrooster of bijvoorbeeld in de wok.
Zo kun je het nuttige met het aangename combineren!
Wij zijn zelf razend enthousiast en ons motto is:
'Waarom binnen koken als het buiten kan!'

Shop de lekkerste producten voor bij het kampvuur

VUUR LAB.® XL BBQ Buiten kookkachel Autumn

De leukste avonden beleef je buiten

Blozende wangen & Warme harten

Ontdek de mogelijkheden van het buiten koken met een driepoot-set.
Verras jouw gasten met zoete en hartige lekkernijen en geniet van de beleving.
Maak bijvoorbeeld een lekkere stoofpot in de heksenketel en grill als toetje of tussendoortje caramel appeltjes op een spies.

Caramel appels in het vuur

Geef je herfstgroenten wat extra pit

Ontdek de lekkerste kruidenmixen!
Tijdens ons laatste buitenkook avontuur gebruikten wij de Habibi Veggie kruidenmix van Natural Spices.
De herfstgroenten hebben wij gebakken op de plaat van de VUUR LAB.® XL BBQ Buiten kookkachel en daarna gebruikt in een heerlijk stoofpotje.

Echt waar, je krijgt er geen genoeg van.
De smaak? Gember en paprikapoeder zorgen voor een licht zoetige en tegelijkertijd pittige, scherpe smaak.
De grove structuur van de uiensnippers, komijn en chili geven de groenten een lekkere krokante bite en zorgen er ook nog eens voor dat je gerecht er mooi uit komt te zien.

Maar het echte bonuspunt is natuurlijk dat jij voilà - zonder gedoe - een gezond, lekker gerecht van de bakplaat tovert.

Habibi Veggie herfstgroenten op bakplaat VUUR LAB.® XL BBQ Buiten kookkachel