Pompoen van de bakplaat met rode ui en verwarmende kruiden - Het Vuur LAB.
Loader Vuurlab

Maak zelf de lekkerste herfstschotel met gegrilde pompoen

Welkom op de recepten pagina! We zijn altijd op zoek naar lekkere recepten.
Heb je een lekker recept? En wil je het met ons delen?
Stuur ons een mail en we zetten het online.

Herfstig weer vraagt om een verwarmende maaltijd!

De pompoen is uitstekend geschikt om te grillen en te bakken op de bakplaat!
Met een rood uitje erbij en Ayurvedische kruiden maak je pompoen al snel mega lekker en heb je een snelle maaltijd waar je je vingers bij aflikt.
Geniet met elkaar van buiten koken en heerlijk vers bereidt eten met de buiten kookkachel van het VUUR LAB.

Ingrediënten 

1 Biologische pompoen
2 rode uitjes
Snijplank
Mes
BBQ handschoen(en)
1 theelepel Ras-el-hanout kruiden
1 theelepel kurkuma
Eetlepel bakolijf olie van Betis
Naar smaak: Roasted salt of India van The Man With the pan
Buiten kookkachel met bakplaat
Hout

Lees dit blog om het recept te maken en bekijk de video hoe gemakkelijk je dit recept met pompoen, rode ui en verwarmende kruiden maakt.