Pompoen van de bakplaat met rode ui en verwarmende kruiden - Het Vuur LAB.
Loader Vuurlab
Icon Merken
Gratis verzending vanaf €75*
Vink
Achteraf betalen met Klarna
Vink
in3 renteloos betalen ook voor ondernemers

Maak gebruik van onze korting! Nu 10% korting op de gehele webshop* - Gebruik code lentevuur10

Maak zelf de lekkerste herfstschotel met gegrilde pompoen

Welkom op de recepten pagina! We zijn altijd op zoek naar lekkere recepten.
Heb je een lekker recept? En wil je het met ons delen?
Stuur ons een mail en we zetten het online.

Herfstig weer vraagt om een verwarmende maaltijd!

De pompoen is uitstekend geschikt om te grillen en te bakken op de bakplaat!
Met een rood uitje erbij en Ayurvedische kruiden maak je pompoen al snel mega lekker en heb je een snelle maaltijd waar je je vingers bij aflikt.
Geniet met elkaar van buiten koken en heerlijk vers bereidt eten met de buiten kookkachel van het VUUR LAB.

Ingrediënten 
1 Biologische pompoen
2 rode uitjes
Snijplank
Mes
1 theelepel Ras-el-hanout kruiden
1 theelepel kurkuma
Eetlepel bakolijfolie van Betis
Naar smaak: Roasted salt of India van The Man With the pan
Hout of (kokos)briketten om de kookkachel te stoken