Oesterzwam shoarma wraps met tzatziki - Het Vuur LAB.
Loader Vuurlab
Icon Merken
Gratis verzending vanaf €75*
Vink
Achteraf betalen met Klarna
Vink
in3 renteloos betalen ook voor ondernemers

Maak gebruik van onze korting! Nu 10% korting op de gehele webshop* - Gebruik code lentevuur10

Vegetarisch én om te smullen: onze shoarma wraps gemaakt met oesterzwammen zijn voor elke gelegenheid een hit!

Welkom op de recepten pagina! We zijn altijd op zoek naar lekkere recepten.
Heb je een lekker recept? En wil je het met ons delen?
Stuur ons een mail en we zetten het online.

Heerlijk fris & vol van smaak

Vleesvervangers zijn makkelijk zelf te bereiden. In plaats van vlees hebben wij voor onze shoarma wraps oesterzwammen gebruikt! De een heerlijke tzatziki dip hebben wij gemaakt met behulp van de kruidenzakjes van The Man With The Pan. De frisse smaken van de komkommer en de kruidige smaak van de shoarmakruiden en oesterzwam samen zorgen voor een smaakexplosie!

Wat heb je nodig? (voor 3 personen)
400 gram Griekse yoghurt (of een andere yoghurt naar smaak)
1 hele komkommer
Een rasp met grove raspkant
Twee bakjes
Een lepel om door te roeren
Een snijplank
1 bakje oesterzwammen
Een vork
Bak om de oesterzwammen in te doen
Shoarma kruiden
Verse bieslook
Wraps
Hoe maak je de tzatziki mix klaar?
Rasp de komkommer in een bakje
Knijp de komkommer 'droog' door het overige water eruit te knijpen
Voeg 400 gram Griekse yoghurt toe
Voeg de kruidenmix uit het zakje toe
Goed doorroeren en voila!

Bak de oesterzwammen op de bakplaat van de VUUR LAB. BBQ buiten kookkachel

Steek de BBQ Buiten kookkachel aan met wat kleine houtjes en aanmaakwokkels.
Na circa 20 minuten kun je de bakplaat erop leggen en de oesterzwammen bakken.
Gebruik de Betis olijfolie om de bakplaat mee in te vetten en leg de oesterzwammen erop, strooi de shoarmakruiden erover heen en roer af en toe om met de houten spatel, na circa 8 minuten zijn ze klaar om te verwerken als Wrap.

Eet smakelijk!