Kado's voor de Kamado - Het Vuur LAB.
Loader Vuurlab
Icon Merken
Gratis verzending vanaf €75*
Vink
Achteraf betalen met Klarna
Vink
in3 renteloos betalen ook voor ondernemers

Maak gebruik van onze korting! Nu 10% korting op de gehele webshop* - Gebruik code lentevuur10

Kado’s voor de Kamado

Kado’s voor de Kamado

Til je buitenkook kunsten naar een hoger niveau met deze leuke Kamado accessoires

The big green egg Large

Bereidt een lekker stukje verse zalm op een rookplankje en kruid de vis met de Biologische barbecue mix 'fish & chicks' van Sonnentor. Ook kun je jouw barbecue gerecht bereiden in een stoere en stevige kampvuurpan van gietijzer. Je kunt kiezen uit diverse modellen. De Skillet pan is altijd super handig voor 'erbij!

Kamado Grillmasters opgelet!

De lekkerste sauzen, kruiden en de allerbeste sojasaus shop je met gemak online.

Proef de lekkerste sojasaus ever!

24 maanden gerijpte sojasaus uit Rotterdam met sweet & Spicy touch! Leuk om cadeau te geven en/of te krijgen

Originele en lekkere BBQ cadeaus en pakketten voor de Kamado en BBQ-fan

Van functionele tangen en borstels tot gadgets in de vorm van een gietijzeren kampvuurpan of een stoere emaille mok in onze online shop vind je het allemaal!

Wil je liever langskomen om een cadeaupakket samen te stellen voor jouw medewerker(s)?
Maak dan een afspraak in het Experience Center via info@vuurlab.nl of bel 085-0608418.

Kaasfondue in blik op de Kamado

Kaasfondue in blik is super lekker en ontzettend makkelijk om op de Kamado BBQ klaar te maken. Je kunt kiezen uit drie variaties:

Italiaanse Truffel Kaasfondue
Hollandse Kaasfondue
Franse Blauwader kaasfondue
Kaasfondue op de Kamado BBQ
Borrelbrood focaccia pineut

Bak zelf je eigen Focaccia met de Kamado

Met de Kamado barbecue kun je alle kanten op. Bak bijvoorbeeld een lekkere pizza of vers gemaakt focaccia brood.

Kruid je Veggies met een lekkere Dry Rub en bak ze in de skillet op de Kamado

Snij diverse soorten groenten in partjes of plakjes en doe ze in een kom. Doe er een flinke scheut bakolijfolie overheen en bestrooi het geheel met een dry rub naar keuze. Doe daarna alles in de skillet en bak je veggies gaar op de Kamado.

Rivsalt Rookplankje VUUR LAB.