Horeca Concepten - Het Vuur LAB.
Loader Vuurlab
Horeca Concepten bij het VUUR LAB.

Ontdek de Horeca Concepten bij het VUUR LAB. en verras jouw gasten 365 dagen per jaar buiten!

Het verwachtingspatroon bij een bezoek aan een restaurant of hotel is enorm veranderd. Uitstekende service en uitstekend eten zijn de norm geworden. Tegenwoordig draait het om de beleving.

Verwen je gasten op Show cooking en een spetterende buiten beleving
Maak het bezoek aan jouw horeca bedrijf extra speciaal voor jouw gasten en trakteer op een geur- en smaakbeleving in de buitenlucht.

Wij helpen je graag om jouw gasten een ultieme terrasbeleving te geven
Ontdek nu de unieke horeca concepten bij het VUUR LAB. Wij helpen je graag om een ultieme terrasbeleving te creëren.

Tafelgrillen op het terras met de OFYR Tabl'O

OFYR Tabl’O brengt tafel grillen naar een hoger niveau!

Met deze nieuwe en prachtig ontworpen tafel grill voor buiten die verhit wordt met kokosbriketten (ruiken en roken niet) kunnen diverse concepten toegepast worden. Zoals gasten die hun eten van een buffet halen en zelf op tafel bereiden. Of een chef die aan tafel grillt.