Exclusieve, unieke schapenvachten bij het VUUR LAB. - Het VUUR LAB.®
Loader Vuurlab
Icon Buitenkeukens
Dé expert in buitenkoken & fikkie stoken
Icon Merken
Gratis verzending vanaf €75
Vink
Achteraf betalen met Klarna

Maart korting bij het Vuur LAB. - 5% korting op de gehele webshop* - Gebruik code Lentekriebels5

Exclusieve, unieke schapenvachten bij het VUUR LAB.

Exclusieve, unieke schapenvachten bij het VUUR LAB.

Voor welke schapenvacht ga jij?
schapen_stockfoto2

Echt Texels

Eigenaresse Sanne Schoo van Skéépe Texel is geboren en getogen op Texel. Texels schapenwol is bekend; denk bijvoorbeeld aan dekbedden en kussens. Zij begon zich af te vragen wat er eigenlijk met de vachten van de schapen gebeurde. Via, via kwam Sanne erachter dat er niks met de schapenvachten van de Texelse schapen gedaan werd. Hier ontstond het idee voor dit innovatieve merk. De schapenvachten van Skeepe zijn 100% ecologisch en natuurlijk. De kwaliteit van de vachten is op dit moment de beste die er te vinden is!
Een belangrijk punt is dat de schapen niet geslacht worden voor hun vacht, maar voor het vlees. Duurzaam omgaan met een restproduct is belangrijk en daarom laat Skeepe te vachten looien. Zo geven zij de vacht van het Texelse schaap een tweede leven!

Exclusieve Unieke Schapenvachten Bij Het Vuur Lab

De beste kwaliteit

De vachten zijn zo speciaal omdat de Texelse schapen ook écht bij een Texelse boer hebben geleefd. De schapen en lammeren lopen vrij rond en hebben alle ruimte in de Texelse buitenlucht. Texel heeft een speciaal eiland klimaat, waardoor de schapenvacht een unieke structuur krijgt. Ook blijft zo de kwaliteit van de vacht helemaal goed.
Door de goede combinatie van isolatie en ventilatie past een Texelse schapenvacht zich aan, aan jouw lichaamstemperatuur. De vachten zijn daarom heerlijk warm in de winter en lekker koel in de zomer!

Geniet van het luxe buitenleven

Geniet van het luxe buitenleven met de schapenvachten in ons assortiment! Ze zijn lekker warm en fijn te gebruiken tijdens het kamperen, in de caravan, op jouw veranda of balkon. De schapenvachten zijn geschikt voor binnen & buiten (wel adviseren wij de vachten naar binnen te halen voor een regenbui om geurtjes en andere narigheid te voorkomen).

Exclusieve Unieke Schapenvachten Bij Het Vuur Lab
Speciale cadeaupakketten

Bekijk ook eens onze speciaal geselecteerde pakketten met schapenvachten. Geweldig om te geven als cadeau, maar ook om een unieke en stijlvolle tuin te creëeren.

Schapenvachten op rek Experience Center