Je winkelwagen is leeg
Wegens vakantie verwerken wij geen bestellingen tot donderdag 10 juli
Maak nu gebruik van 5% korting * - Gebruik code zomervuur5
Maak deze smaakvolle Mexicaanse BBQ schijven met de VUUR LAB. BBQ buiten kookkachel
Lekker voor het hele gezin, maak het nu zelf!
Een gerecht vol smaak, afgetopt met cheddar!
Dit is een leuk en makkelijk recept voor iedereen die van buiten koken en Mexicaanse smaken houd. Makkelijk te bereiden op de BBQ Buiten kookkachel van het VUUR LAB.
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag dit leuke recept voor het maken van een smaakvol gerecht.
Heb je ook een lekker recept? En wil je het met ons delen?
Stuur ons een mail en we zetten het online.
Bekijk ook onze andere recepten op onze recepten pagina!
Wat heb je nodig voor dit recept?
500 gram Biologisch rundergehakt
4 plakken cheddar kaas
Twee paprika's
1 zakje Mexicaanse kruidenmix voor gehakt
olie om in te bakken
Ovenschaal of emaille schaal
Grote kom
Snijplank
Mes
Buiten kookkachel met bakplaat en/of grillrooster
Briketten of kokosbriketten
BBQ starter
Aanmaakwokkels, aansteker of lucifers
Genieten maar!
Bereidingswijze
Zet de BBQ buiten kookkachel op een stevige plek
Vul de BBQ starter met kokosbriketten en steek deze aan
Doe het rundergehakt in de kom en meng het met de Mexicaanse kruidenmix.
Kneden en meng het ei erdoorheen.
Maak de paprika's schoon, snij het kapje van de bovenkant eraf en een plak van de onderkant, haal de zaadlijsten eruit en was ze nog even schoon met water.
Vul de paprika's met het gehaktmengsel en snij de gevulde paprika's in schijven
Bak de gevulde Mexicaanse schijven rondom bruin op de bakplaat of grill en leg ze in een ovenschaal / emaille schaal op de BBQ.
Leg nu de cheddar kaas erop en laat dit nog even smelten!
TIP: Serveer met een frisse Mexicaanse salade
Eet smakelijk!