Luxe cadeaupakketten voor levensgenieters - Het Vuur LAB.
Loader Vuurlab

Luxe cadeaupakketten voor levensgenieters

Ontdek de mooiste merken bij het VUUR LAB.

Het is heerlijk om de natuur in te gaan en zelf iets lekkers mee te nemen! Wij zijn fan van deze prachtige groene koffiekan van Sagaform en nemen deze vaak mee in onze rugzak als we de hort op gaan. Schenk een lekkere warme kop chocolademelk of zelf meegebrachte koffie in en geniet samen van een dampende mok met een lekkere versnapering.

Heb jij binnenkort een verjaardag, feestje of ben je alvast op zoek naar leuke Sinterklaas en/of kerst cadeautjes? Bekijk dan de collectie met luxe cadeaupakketten voor levensgenieters! Voor iedereen hebben we wel iets leuks in de collectie.

Barbecue liefhebbers zijn meestal dol op de cederhouten rookplankjes en heerlijke kruiden-rubs.
Voor de kampvuur fanaten hebben we wafelijzers, skillet pannen, kampvuurbiertjes en hele lekkere fluffy Chocolade Marshmallows met Dark Chocolate poeder van het Belgische merk Barú.

De buitenkook-sets van het VUUR LAB. zijn onze bestsellers!
Je kunt ook een losse buiten kookkachel aanschaffen met losse accessoires zoals de heksenketel, plancha of een mooie gietijzeren wok.

Ontdek de magie van het buitenkoken op echt vuur

Stoere dekens voor bij het kampvuur

De stoere kampvuurdekens zijn altijd erg leuk om cadeau te geven.
Je kunt kiezen uit twee kleur variaties: Blauw/geel/wit of Rood/geel/wit.

Wat geef je aan iemand die alles al heeft?

Vaak krijg je te horen van mensen dat ze niets nodig hebben en tevreden zijn met wat ze hebben! Super fijn om te horen dat je ook welkom bent zonder cadeau, echter zit het toch niet lekker als je dan met lege handen aankomt toch...? De Rivsalt zoutrasp is echt een cadeautje voor iemand ie alles al heeft! De meeste mensen vinden dit een fantastisch cadeau :)

Foodelicious smaakmaker

Deze zoete en pittige sojasaus is gearomatiseerd met suiker, geë xtraheerd uit lokaal geoogste suikerbieten, sesamzaad en madamme Jeanette pepers. Met Tomasu kenmerkende sojasaus als basis, wordt het scherpe van de peper verzacht, waardoor de smaak van de peper beter wordt vastgelegd en gewaardeerd. Het verhaal Tomasu Soy Sauce is de enige micro gebrouwen sojasaus in Europa en wordt gebrouwen in Rotterdam. Met respect voor eeuwenoude tradities, krijgt de sojasaus minimaal 24 maanden de tijd om op smaak te komen in 25-50 jaar oude whiskyvaten uit Schotland. Gedreven door de visie dat oprechte kwaliteit alleen kan worden bereikt door totale controle over de gehele keten, is Tomasu Soy Sauce erin geslaagd om haar eigen sojabonen en tarwe te telen in de Hoeksche Waard. Deze ingredienten worden gecombineerd met bronwater en het wereldwijd bekende grove Keltisch zeezout uit Guerande, Frankrijk. De fermentatie wordt vervolgens opgestart met behulp van Tomasu s eigen schimmel, de Aspergillus oryzae Tomasu. Het enige ingredient wat vervolgens nog wordt toegevoegd is tijd. De decennia oude whiskyvaten dienen als een tijdscapsule waarin de sojasaus de tijd krijgt om zich te ontwikkelen. Het resultaat? Een super lekkere sojasaus met een rijke en unieke smaak die zal verrassen.