Fall(ing) for you: a delicious autumn recipe - The Fire LAB.
Loader Fire Lab
Icon Brands
Free shipping from €75*
Finch
Pay afterwards with Klarna
Finch
in3 interest-free payments also for entrepreneurs

Take advantage of our discount! Now 10% discount on the entire webshop* - Use code springfire10

Fall(ing) for you: a delicious autumn recipe

Fall(ing) for you: a delicious autumn recipe

Get cooking on our outdoor cooking stove!

Outdoor cooking starts at the VUUR LAB.

Organic shopping in the North Head

Onze zoektocht bracht ons naar biologisch-dynamische winkel ‘de Lepelaar’ die is neergestreken in ’t Rijpje (Sint-Maarten, NH).
De winkel bestaat al sinds 1989 en je kan hier gerust rondstruinen en genieten van verse groentes, fruit, drankjes, vlees etc.
Zo gingen wij opzoek naar bieten, paddenstoelen en andere mooie groentes.
We stuitte tijdens ons winkelbezoek op de cashew zwarte noten burger van SOTO.
De burgers zijn volledig vegan en dit gaf ons bovendien inspiratie voor een heerlijk, maar makkelijk en herfstig gerecht.
Lees gauw verder voor het hele recept!

''Nothing brings people together like good food.''

Citizens in an autumn jacket

First things first: First, let's start with a shopping list:

Cashew black nut burger(s)
2 red onions
Zakje voorgesneden Rode kool
Een doosje champignons
(Gin) Mayo (vegan of normale versie)
Hamburger buns
(gezouten) Cashewnoten
Lighting woks om de kookkachel mee aan te steken
Hout om de kookkachel met de stoken, je kunt ook kiezen voor coconut briquettes of houtskool

Nu je alle ingrediënten in huis hebt, kunnen we verder met het bereiden van het gerecht.

Zorg allereerst dat jouw buiten cooking stove ready and you have a griddle tot je beschikking hebt.
Je begint met het gieten van wat olijfolie op de bakplaat.
Leg vervolgens de burger(s) erop. Laat dit op een zacht vuurtje sudderen.
Snijd vervolgens wat ui, rode kool en champignons en voeg deze bij de burger(s).
Hou de burger(s) goed in de gaten, zodat ze niet verbranden.

Wanneer jij denkt dat de burger(s) goed zijn, haal je ze van de plaat af.
Voeg dan de broodjes toe: snij de bollen eerst open en leg ze dan op de bakplaat met de binnenkant naar beneden.
Laat ze even meebakken zodat ze lekker geroosterd worden.
Als de groentes en de burgers goed doorbakken zijn kan je ze van de bakplaat afhalen.
Leg de broodjes op een bord en maak ze mooi op.
Pak voor een extra touch de Gin Mayo (vegan of normaal) voor een extra smaaksensatie.
Voeg als laatste wat (gezouten) cashew noten toe om het geheel af te maken.

Bon appetit!

GinMayo Vegan Edition on black bean burger

Outdoor cooking starts at VUUR LAB. 

Beginnen de kookkriebels te komen? Dan ben je bij ons gelukkig aan het goede adres.
Wil jij meer weten over onze buiten kookkachels? Then check out this blog! We have a large selection, which is sure to have something for you!