Fall(ing) for you: een heerlijk herfstrecept - Het VUUR LAB.®
Cargador Laboratorio de incendios
Icon Cocinas de exterior
El experto en fuegos y cocina al aire libre
Marcas icono
Envío gratuito a partir de 75
Pinzón
Pague después con Klarna

Descuento de junio en el Fire LAB. - Descuento 5% en toda la tienda online* - Utilice el código Nerviosismo estival5

Fall(ing) for you: een heerlijk herfstrecept

Fall(ing) for you: een heerlijk herfstrecept

Lekker aan de gang op onze buiten kookkachel!

La cocina al aire libre comienza en el VUUR LAB.

Biologisch winkelen in de Noord-Kop

Onze zoektocht bracht ons naar biologisch-dynamische winkel ‘de Lepelaar’ die is neergestreken in ’t Rijpje (Sint-Maarten, NH). De winkel bestaat al sinds 1989 en je kan hier gerust rondstruinen en genieten van verse groentes, fruit, drankjes, vlees etc. Zo gingen wij opzoek naar bieten, paddenstoelen en andere mooie groentes. We stuitte tijdens ons winkelbezoek op de cashew zwarte noten burger van SOTO. De burgers zijn volledig vegan en dit gaf ons bovendien inspiratie voor een heerlijk, maar makkelijk en herfstig gerecht. Lees gauw verder voor het hele recept!

''Nothing brings people together like good food.''

Burgers in een herfstjasje

First things first: laten we eerst even beginnen met een boodschappen lijstje:

-Cashew zwarte noten burger(s)

-Rode uien

-Rode bieten

-Champignons

-Gin Mayo (vegan o normale versie)

-Hamburger bollen

-(gezouten) Cashewnoten

-Aceite de oliva

Nu je alle ingrediënten in huis hebt, kunnen we verder met het bereiden van het gerecht. Zorg allereerst dat jouw estufa exterior gereed staat en je een plancha tot je beschikking hebt. Je begint met het gieten van wat olijfolie op de bakplaat. Leg vervolgens de burger(s) erop. Laat dit op een zacht vuurtje sudderen. Snijd vervolgens wat ui, bieten en champignons en voeg deze bij de burger(s). Hou de burger(s) goed in de gaten, zodat ze niet verbranden. Wanneer jij denkt dat de burger(s) goed zijn, haal je ze van de plaat af. Voeg dan de broodjes toe: snij de bollen eerst open en leg ze dan op de bakplaat met de binnenkant naar beneden. Laat ze even meebakken zodat ze lekker geroosterd worden. Als de groentes en de burgers goed doorbakken zijn kan je ze van de bakplaat afhalen. Leg de broodjes op een bord en maak ze mooi op. Pak voor een extra touch onze Gin Mayo (vegan of normaal) voor een extra smaaksensatie. Voeg als laatste wat (gezouten) cashew noten toe om het geheel af te maken. Bon appetit!

GinMayo Vegan Edition op zwarte bonen burger

Buiten koken begint bij VUUR LAB. 

Beginnen de kookkriebels te komen? Dan ben je bij ons gelukkig aan het goede adres. Wil jij meer weten over onze buiten kookkachels? Bekijk dan dit blog! We hebben een groot assortiment, waar zeker ook iets voor jou tussen zit!