Fall(ing) for you: een heerlijk herfstrecept - Het Vuur LAB.
Laboratoire d'incendie du chargeur
Marques d'icônes
Livraison gratuite à partir de 75 €*
Finch
Payer après coup avec Klarna
Finch
en3 paiements sans intérêts également pour les entrepreneurs

Profitez de notre réduction ! Maintenant 10Réduction % sur l'ensemble de la boutique en ligne* - Utilisez le code feu de printemps10

Fall(ing) for you : une délicieuse recette d'automne

Fall(ing) for you : une délicieuse recette d'automne

Cuisinez sur notre réchaud d'extérieur !

La cuisine en plein air commence au VUUR LAB.

Achats bio dans la Tête du Nord

Onze zoektocht bracht ons naar biologisch-dynamische winkel ‘de Lepelaar’ die is neergestreken in ’t Rijpje (Sint-Maarten, NH).
De winkel bestaat al sinds 1989 en je kan hier gerust rondstruinen en genieten van verse groentes, fruit, drankjes, vlees etc.
Zo gingen wij opzoek naar bieten, paddenstoelen en andere mooie groentes.
We stuitte tijdens ons winkelbezoek op de cashew zwarte noten burger van SOTO.
De burgers zijn volledig vegan en dit gaf ons bovendien inspiratie voor een heerlijk, maar makkelijk en herfstig gerecht.
Lees gauw verder voor het hele recept!

Rien ne rapproche plus les gens qu'une bonne cuisine.

Les citoyens dans une veste d'automne

Tout d'abordLa liste des courses : Commençons par la liste des courses :

Cashew zwarte noten burger(s)
2 Rode uien
Zakje voorgesneden Rode kool
Een doosje champignons
(Gin) Mayo (vegan of normale versie)
Hamburger bollen
(gezouten) Cashewnoten
Woks d'éclairage om de kookkachel mee aan te steken
Hout om de kookkachel met de stoken, je kunt ook kiezen voor briquettes de noix de coco of houtskool

Nu je alle ingrediënten in huis hebt, kunnen we verder met het bereiden van het gerecht.

Zorg allereerst dat jouw buiten cuisinière prêt et vous avez un plaque de cuisson tot je beschikking hebt.
Je begint met het gieten van wat olijfolie op de bakplaat.
Leg vervolgens de burger(s) erop. Laat dit op een zacht vuurtje sudderen.
Snijd vervolgens wat ui, rode kool en champignons en voeg deze bij de burger(s).
Hou de burger(s) goed in de gaten, zodat ze niet verbranden.

Wanneer jij denkt dat de burger(s) goed zijn, haal je ze van de plaat af.
Voeg dan de broodjes toe: snij de bollen eerst open en leg ze dan op de bakplaat met de binnenkant naar beneden.
Laat ze even meebakken zodat ze lekker geroosterd worden.
Als de groentes en de burgers goed doorbakken zijn kan je ze van de bakplaat afhalen.
Leg de broodjes op een bord en maak ze mooi op.
Pak voor een extra touch de Gin Mayo (vegan of normaal) voor een extra smaaksensatie.
Voeg als laatste wat (gezouten) cashew noten toe om het geheel af te maken.

Bon appétit !

GinMayo Vegan Edition sur un burger aux haricots noirs

La cuisine en plein air commence à VUUR LAB. 

Beginnen de kookkriebels te komen? Dan ben je bij ons gelukkig aan het goede adres.
Wil jij meer weten over onze buiten kookkachels? Alors consultez ce blog ! Nous disposons d'un large choix, qui vous permettra sans doute de trouver votre bonheur !