Oesterzwam shoarma wraps met tzatziki - Het Vuur LAB.
Brandlaboratorium för lastare
Icon Brands
Fri frakt från 75 euro
Finch
Betala i efterhand med Klarna
Finch
in3 räntefria betalningar även för företagare

Dra nytta av vår rabatt! nu 10% rabatt på hela webbutiken* - Använd koden springfire10

Vegetarisch én om te smullen: onze shoarma wraps gemaakt met oesterzwammen zijn voor elke gelegenheid een hit!

Välkommen till sidan med recept! Vi letar alltid efter goda recept.
Har du ett gott recept? Och vill du dela det med oss?
Skicka oss ett e-post och vi lade ut den på nätet.

Heerlijk fris & vol van smaak

Vleesvervangers zijn makkelijk zelf te bereiden. In plaats van vlees hebben wij voor onze shoarma wraps oesterzwammen gebruikt! De een heerlijke tzatziki dip hebben wij gemaakt met behulp van de kruidenzakjes van The Man With The Pan. De frisse smaken van de komkommer en de kruidige smaak van de shoarmakruiden en oesterzwam samen zorgen voor een smaakexplosie!

Vad du behöver (för 3 personer)
400 gram Griekse yoghurt (of een andere yoghurt naar smaak)
1 hele komkommer
Een rasp met grove raspkant
Twee bakjes
En sked för omrörning
En skärbräda
1 dl ostronskivling
En gaffel
Bricka att lägga ostronskivlingarna i
Shoarma kruiden
Färsk gräslök
Omslag
Hoe maak je de tzatziki mix klaar?
Rasp de komkommer in een bakje
Knijp de komkommer 'droog' door het overige water eruit te knijpen
Voeg 400 gram Griekse yoghurt toe
Voeg de kruidenmix uit het zakje toe
Goed doorroeren en voila!

Bak de oesterzwammen op de bakplaat van de VUUR LAB. BBQ buiten kookkachel

Steek de BBQ Buiten kookkachel aan met wat kleine houtjes en aanmaakwokkels.
Na circa 20 minuten kun je de bakplaat erop leggen en de oesterzwammen bakken.
Gebruik de Betis olijfolie om de bakplaat mee in te vetten en leg de oesterzwammen erop, strooi de shoarmakruiden erover heen en roer af en toe om met de houten spatel, na circa 8 minuten zijn ze klaar om te verwerken als Wrap.

Smaklig måltid!