Oesterzwam shoarma wraps met tzatziki - Het VUUR LAB.®
Cargador Laboratorio de incendios
Icon Cocinas de exterior
El experto en fuegos y cocina al aire libre
Marcas icono
Envío gratuito a partir de 75
Pinzón
Pague después con Klarna

Descuento de abril en el Fire LAB. - Descuento 5% en toda la tienda online* - Utilice el código Fiebre primaveral5

Vegetarisch én om te smullen: onze shoarma wraps gemaakt met oesterzwammen zijn voor elke gelegenheid een hit!

Bienvenido a la página de recetas. Siempre estamos buscando recetas sabrosas.
¿Tiene alguna receta sabrosa? ¿Te gustaría compartirla con nosotros?
Envíenos un correo electrónico y lo pusimos en línea.

Heerlijk fris & vol van smaak

Vleesvervangers zijn makkelijk zelf te bereiden. In plaats van vlees hebben wij voor onze shoarma wraps oesterzwammen gebruikt! De een heerlijke tzatziki dip hebben wij gemaakt met behulp van de kruidenzakjes van The Man With The Pan. De frisse smaken van de komkommer en de kruidige smaak van de shoarmakruiden en oesterzwam samen zorgen voor een smaakexplosie!

Wat heb je nodig? (voor 3 personen)
400 gram Griekse yoghurt (of een andere yoghurt naar smaak)
1 hele komkommer
Een rasp met grove raspkant
Twee bakjes
Een lepel om door te roeren
Een snijplank
1 bakje oesterzwammen
Een vork
Bak om de oesterzwammen in te doen
Shoarma kruiden
Verse bieslook
Wraps
Hoe maak je de tzatziki mix klaar?
Rasp de komkommer in een bakje
Knijp de komkommer 'droog' door het overige water eruit te knijpen
Voeg 400 gram Griekse yoghurt toe
Voeg de kruidenmix uit het zakje toe
Goed doorroeren en voila!