Oesterzwam shoarma wraps met tzatziki - Het VUUR LAB.®
Laboratoire d'incendie du chargeur
Icon Cuisines d'extérieur
L'expert en cuisine et feux de plein air
Marques d'icônes
Livraison gratuite à partir de 75 €*
Finch
Payer après coup avec Klarna

December korting bij het VUUR LAB. Réduction 5% sur l'ensemble de la boutique en ligne* - Utilisez le code HiverBBQ5

Vegetarisch én om te smullen: onze shoarma wraps gemaakt met oesterzwammen zijn voor elke gelegenheid een hit!

Bienvenue sur la page des recettes ! Nous sommes toujours à la recherche de recettes savoureuses.
Vous avez une recette savoureuse ? Et vous souhaitez la partager avec nous ?
Envoyez-nous un e-mail et nous l'avons mis en ligne.

Heerlijk fris & vol van smaak

Vleesvervangers zijn makkelijk zelf te bereiden. In plaats van vlees hebben wij voor onze shoarma wraps oesterzwammen gebruikt! De een heerlijke tzatziki dip hebben wij gemaakt met behulp van de kruidenzakjes van The Man With The Pan. De frisse smaken van de komkommer en de kruidige smaak van de shoarmakruiden en oesterzwam samen zorgen voor een smaakexplosie!

Ce qu'il faut (pour 3 personnes)
400 gram Griekse yoghurt (of een andere yoghurt naar smaak)
1 hele komkommer
Een rasp met grove raspkant
Twee bakjes
Une cuillère pour remuer
Une planche à découper
1 bakje oesterzwammen
Une fourchette
Bak om de oesterzwammen in te doen
Shoarma kruiden
Verse bieslook
Wraps
Hoe maak je de tzatziki mix klaar?
Rasp de komkommer in een bakje
Knijp de komkommer 'droog' door het overige water eruit te knijpen
Voeg 400 gram Griekse yoghurt toe
Voeg de kruidenmix uit het zakje toe
Goed doorroeren en voila!