Oesterzwam shoarma wraps met tzatziki - Het Vuur LAB.
Laboratoire d'incendie du chargeur
Marques d'icônes
Livraison gratuite à partir de 75 €*
Finch
Payer après coup avec Klarna
Finch
en3 paiements sans intérêts également pour les entrepreneurs

Profitez de notre réduction ! Maintenant 10Réduction % sur l'ensemble de la boutique en ligne* - Utilisez le code feu de printemps10

Vegetarisch én om te smullen: onze shoarma wraps gemaakt met oesterzwammen zijn voor elke gelegenheid een hit!

Bienvenue sur la page des recettes ! Nous sommes toujours à la recherche de recettes savoureuses.
Vous avez une recette savoureuse ? Et vous souhaitez la partager avec nous ?
Envoyez-nous un e-mail et nous l'avons mis en ligne.

Heerlijk fris & vol van smaak

Vleesvervangers zijn makkelijk zelf te bereiden. In plaats van vlees hebben wij voor onze shoarma wraps oesterzwammen gebruikt! De een heerlijke tzatziki dip hebben wij gemaakt met behulp van de kruidenzakjes van The Man With The Pan. De frisse smaken van de komkommer en de kruidige smaak van de shoarmakruiden en oesterzwam samen zorgen voor een smaakexplosie!

Ce qu'il faut (pour 3 personnes)
400 gram Griekse yoghurt (of een andere yoghurt naar smaak)
1 hele komkommer
Een rasp met grove raspkant
Twee plateaux
Une cuillère pour remuer
Une planche à découper
1 bakje oesterzwammen
Une fourchette
Bak om de oesterzwammen in te doen
Shoarma kruiden
Verse bieslook
Wraps
Hoe maak je de tzatziki mix klaar?
Rasp de komkommer in een bakje
Knijp de komkommer 'droog' door het overige water eruit te knijpen
Voeg 400 gram Griekse yoghurt toe
Voeg de kruidenmix uit het zakje toe
Goed doorroeren en voila!

Bak de oesterzwammen op de bakplaat van de VUUR LAB. BBQ buiten kookkachel

Steek de BBQ Buiten kookkachel aan met wat kleine houtjes en aanmaakwokkels.
Na circa 20 minuten kun je de bakplaat erop leggen en de oesterzwammen bakken.
Gebruik de Betis olijfolie om de bakplaat mee in te vetten en leg de oesterzwammen erop, strooi de shoarmakruiden erover heen en roer af en toe om met de houten spatel, na circa 8 minuten zijn ze klaar om te verwerken als Wrap.

Bon appétit !