Su cesta está vacía
Tablas de ahumado de cedro
Descubra la colección de tablas de fumar de The VUUR LAB.® Para pedidos a partir de 75 euros, ¡entrega gratuita en 2 días laborables!
Descubra la colección de pizarras de fumar VUUR LAB.®
Je kan kiezen uit diverse houtsoorten en afmetingen. Zoals bijvoorbeeld Western Red Cedar, beukenhout of kersenhout.
¿Es usted el orgulloso propietario de un Kamado, un Big Green Egg o cualquier otro tipo de barbacoa "de huevo"? En ese caso, las tablas de fumar VUUR LAB.® son imprescindibles.
Instrucciones de uso Tabla de ahumado BBQ Cedro
Rookplankjes van Cederhout gebruik je voor barbecue gerechten die een relatief korte bereidingstijd hebben.
Antes de colocar el plato que va a preparar en la tabla de ahumar, ase previamente en la barbacoa el lado en el que va a preparar el plato (lado de preparación), es decir, el lado con el logotipo VUUR LAB..
Coloque el pescado, la carne o las verduras en la tabla de ahumar y póngalos en la barbacoa o plancha.
Los aromas potentes y dulces de la tabla de ahumar crean un sabor deliciosamente refinado.
Creëer binnen een handomdraai je eigen topgerecht!
Het meest bekende gerecht wat bereidt wordt op een rookplank is... de zalmmoot!
Op lage temperatuur gegaard op een Cederhout rookplank geeft een bijzonder verfijnde smaak af aan de zalm.
Probeer het zelf, het is erg makkelijk! Serveer de zalm direct van de plank aan jouw gasten.
A partir de ahora, ahumará usted mismo el salmón fresco más sabroso y nunca querrá otra cosa....
Consejo:
De zalm die overblijft (als dat lukt) kan je verwerken in een salade of de volgende dag lekker uit het vuistje eten.
Lee esto blog Más inspiración en los tableros para fumar
La tabla de fumar es reutilizable
Regelmatig krijgen wij de vraag of de rookplank meerdere keren te gebruiken is.
Het antwoord is: Jazeker, de rookplankjes zijn meerdere malen te gebruiken! Maak deze na gebruik schoon met heet water en een harde borstel.