Kaiserschmarnn - Het Vuur LAB.
Brandlaboratorium för lastare
Icon Brands
Fri frakt från 75 euro
Finch
Betala i efterhand med Klarna
Finch
in3 räntefria betalningar även för företagare

Dra nytta av vår rabatt! nu 10% rabatt på hela webbutiken* - Använd koden springfire10

Hou het wintersportgevoel nog even vast!

Välkommen till sidan med recept! Vi letar alltid efter goda recept.
Har du ett gott recept? Och vill du dela det med oss?
Skicka oss ett e-post och vi lade ut den på nätet.

Heerlijke Originele Oostenrijkse kaiserschmarnn

Met de VUUR LAB. XL Buiten kookkachel maak je deze heerlijke wintersport lekkernij voor het hele gezin!

P.S. Kolla också in våra andra recept på vår sida med recept!

Wat heb je nodig voor deze verwarmende kaiserschmarnn? 

Voor 4 personen:

150 gram bloem
250 ml volle melk
4 eieren, gesplitst
2 el suiker
1 el vanillesuiker
3 el rozijnen, eventueel wellen in 3 el rum
Roomboter
Snufje zout
Florsocker
Appelmoes
Hout of briketten om de VUUR LAB. BBQ-spis för utomhusmatlagning delning

Förberedelse

Steek de XL Buiten Kookkachel aan.
Weeg alles af. Splits de eieren.
Doe de vanillesuiker, 2 el suiker, 2 el gesmolten roomboter en een snufje zout bij de eigeel. Goed opkloppen. Voeg de bloem en volle melk toe en meng tot het een mooi beslagje is.
Klop het eiwit tot het goed stijf is. Voeg het eiwit bij het eigeelmengsel en vouw dit door elkaar. Zorg dat het luchtig blijft.
Doe wat roomboter op de bakplaat. Stort het mengsel, verdeel de rozijnen over het mengsel en laat een paar minuutjes bakken. Strooi een eetlepel suiker over de pannenkoek en verdeel deze in 4 stukken. Omkeren en doe nog wat roomboter ertussen.
Na even bakken hak je de kaiserschmarnn op de bakplaat in kleine stukjes. Omscheppen, nog wat boter en suiker erbij en doorbakken tot het gaar is.
Doe de kaiserschmarnn op een bord, verdeel er wat poedersuiker overheen en eet met appelmoes. Gegarandeerd succes!