Kaiserschmarnn - Het Vuur LAB.
Ładowarka Laboratorium pożarowe
Finch
Płać później za pomocą Klarna
Finch
w3 nieoprocentowane płatności również dla przedsiębiorców

Skorzystaj z naszej zniżki! Teraz 10% zniżka na cały sklep internetowy* - Użyj kodu springfire10

Hou het wintersportgevoel nog even vast!

Witamy na stronie z przepisami! Zawsze szukamy smacznych przepisów.
Czy macie jakiś smaczny przepis? I chciałbyś się nim z nami podzielić?
Wyślij nam email i umieściliśmy go w sieci.

Heerlijke Originele Oostenrijkse kaiserschmarnn

Met de VUUR LAB. XL Buiten kookkachel maak je deze heerlijke wintersport lekkernij voor het hele gezin!

P.S. bekijk ook onze andere recepten op onze strona z przepisem!

Wat heb je nodig voor deze verwarmende kaiserschmarnn? 

Voor 4 personen:

150 gram bloem
250 ml volle melk
4 eieren, gesplitst
2 el suiker
1 el vanillesuiker
3 el rozijnen, eventueel wellen in 3 el rum
Roomboter
Snufje zout
Cukier puder
Appelmoes
Hout of briketten om de Kuchenka do gotowania na zewnątrz VUUR LAB. BBQ współspalanie

Przygotowanie

Steek de XL Buiten Kookkachel aan.
Weeg alles af. Splits de eieren.
Doe de vanillesuiker, 2 el suiker, 2 el gesmolten roomboter en een snufje zout bij de eigeel. Goed opkloppen. Voeg de bloem en volle melk toe en meng tot het een mooi beslagje is.
Klop het eiwit tot het goed stijf is. Voeg het eiwit bij het eigeelmengsel en vouw dit door elkaar. Zorg dat het luchtig blijft.
Doe wat roomboter op de bakplaat. Stort het mengsel, verdeel de rozijnen over het mengsel en laat een paar minuutjes bakken. Strooi een eetlepel suiker over de pannenkoek en verdeel deze in 4 stukken. Omkeren en doe nog wat roomboter ertussen.
Na even bakken hak je de kaiserschmarnn op de bakplaat in kleine stukjes. Omscheppen, nog wat boter en suiker erbij en doorbakken tot het gaar is.
Doe de kaiserschmarnn op een bord, verdeel er wat poedersuiker overheen en eet met appelmoes. Gegarandeerd succes!