Pizza met prosciutto, mozzarella en vijgen dadel azijn - Het VUUR LAB.®
Brandlaboratorium för lastare
Icon Brands
Fri frakt från 75 euro
Finch
Betala i efterhand med Klarna
Finch
in3 räntefria betalningar även för företagare

Februari-rabatt på VUUR LAB. 10% rabatt på hela webbutiken* - Använd koden 10 februari

Pizza met prosciutto, mozzarella en vijgen dadel azijn

Pizza met prosciutto, mozzarella en vijgen dadel azijn

Deze Pizza met prosciutto, mozzarella, rucola en vijgen dadel azijn is echt Fingerlicking good!!

Steek de terraskachel met pizzaoven aan en bereid zelf de lekkerste pizza's

Vad behöver du?

Mix voor pizza deeg
1 bol mozzarella
Handje rucola sla
Verse Oregano
Teentje verse knoflook
Vjgen dadel azijn
Olivolja  
Terraskachel met pizzaoven (of een gewone oven)

Deze makkelijke en simpele pizza kun je natuurlijk nog verder uitbreiden met bijvoorbeeld tomatensaus, olijven, champignons of extra kaas! Maar zo puur en simpel is hij ook erg lekker! En je kunt natuurlijk zelf je pizza bodem maken, maar wij gingen voor een klant en klare uit de supermarkt. Ssst ;)

BEREIDINGSWIJZE

Smeer de pizza bodem in met een theelepel olijfolie en besprenkel met fijngehakte knoflook en gedroogde oregano
Bak de pizza 5 minuten in de pizzaugn!
Haal de pizza uit de oven met een pizza schep en beleg deze met prosciutto en reepjes mozzarella van ongeveer 1 cm dik
TIP: Als je de stukken mozzarella te groot laat dan word de mozzarella heel nat. Maak je de stukjes te klein dan droogt de mozzarella uit en word hij droog. Als je de mozzarella snijd ter grootte van aardappelfrietjes dan zijn ze precies goed voor een pizza!
Stop de pizza terug in de pizza oven en bak deze tot de pizza bruin is
ls de pizza klaar, haal hem uit de oven en maak af met rucola, olijfolie, peper en een goede scheutje vijgen-dadel azijn. Smaklig måltid!