Pizza met prosciutto, mozzarella en vijgen dadel azijn - Het Vuur LAB.
Laboratoire d'incendie du chargeur
Marques d'icônes
Livraison gratuite à partir de 75 €*
Finch
Payer après coup avec Klarna
Finch
en3 paiements sans intérêts également pour les entrepreneurs

Profitez de notre réduction ! Maintenant 10Réduction % sur l'ensemble de la boutique en ligne* - Utilisez le code feu de printemps10

Pizza met prosciutto, mozzarella en vijgen dadel azijn

Pizza met prosciutto, mozzarella en vijgen dadel azijn

Deze Pizza met prosciutto, mozzarella, rucola en vijgen dadel azijn is echt Fingerlicking good!!

Steek de terraskachel met pizzaoven aan en bereid zelf de lekkerste pizza's

De quoi avez-vous besoin ?

Mix voor pizza deeg
1 bol mozzarella
Handje rucola sla
Verse Oregano
Teentje verse knoflook
Vjgen dadel azijn
Huile d'olive  
Terraskachel met pizzaoven (of een gewone oven)

Deze makkelijke en simpele pizza kun je natuurlijk nog verder uitbreiden met bijvoorbeeld tomatensaus, olijven, champignons of extra kaas! Maar zo puur en simpel is hij ook erg lekker! En je kunt natuurlijk zelf je pizza bodem maken, maar wij gingen voor een klant en klare uit de supermarkt. Ssst ;)

BEREIDINGSWIJZE

Smeer de pizza bodem in met een theelepel olijfolie en besprenkel met fijngehakte knoflook en gedroogde oregano
Bak de pizza 5 minuten in de four à pizza!
Haal de pizza uit de oven met een pizza schep en beleg deze met prosciutto en reepjes mozzarella van ongeveer 1 cm dik
TIP: Als je de stukken mozzarella te groot laat dan word de mozzarella heel nat. Maak je de stukjes te klein dan droogt de mozzarella uit en word hij droog. Als je de mozzarella snijd ter grootte van aardappelfrietjes dan zijn ze precies goed voor een pizza!
Stop de pizza terug in de pizza oven en bak deze tot de pizza bruin is
ls de pizza klaar, haal hem uit de oven en maak af met rucola, olijfolie, peper en een goede scheutje vijgen-dadel azijn. Bon appétit !