Pizza met prosciutto, mozzarella en vijgen dadel azijn - Het VUUR LAB.®
Lader Brandlabor
Icon Outdoor-Küchen
Der Experte für Kochen und Feuer im Freien
Ikone Marken
Kostenloser Versand ab 75 €
Fink
Anschließend mit Klarna bezahlen

April-Rabatt im Fire LAB. - 5% Rabatt auf den gesamten Webshop* - Code verwenden Frühlingsgefühle5

Pizza met prosciutto, mozzarella en vijgen dadel azijn

Pizza met prosciutto, mozzarella en vijgen dadel azijn

Deze Pizza met prosciutto, mozzarella, rucola en vijgen dadel azijn is echt Fingerlicking good!!

Steek de terraskachel met pizzaoven aan en bereid zelf de lekkerste pizza's

Was brauchen Sie?

Mix voor pizza deeg
1 bol mozzarella
Handje rucola sla
Verse Oregano
Teentje verse knoflook
Vjgen dadel azijn
Olivenöl  
Terraskachel met pizzaoven (of een gewone oven)

Deze makkelijke en simpele pizza kun je natuurlijk nog verder uitbreiden met bijvoorbeeld tomatensaus, olijven, champignons of extra kaas! Maar zo puur en simpel is hij ook erg lekker! En je kunt natuurlijk zelf je pizza bodem maken, maar wij gingen voor een klant en klare uit de supermarkt. Ssst ;)

BEREIDINGSWIJZE

Smeer de pizza bodem in met een theelepel olijfolie en besprenkel met fijngehakte knoflook en gedroogde oregano
Bak de pizza 5 minuten in de Pizzaofen!
Haal de pizza uit de oven met een pizza schep en beleg deze met prosciutto en reepjes mozzarella van ongeveer 1 cm dik
TIP: Als je de stukken mozzarella te groot laat dan word de mozzarella heel nat. Maak je de stukjes te klein dan droogt de mozzarella uit en word hij droog. Als je de mozzarella snijd ter grootte van aardappelfrietjes dan zijn ze precies goed voor een pizza!
Stop de pizza terug in de pizza oven en bak deze tot de pizza bruin is
ls de pizza klaar, haal hem uit de oven en maak af met rucola, olijfolie, peper en een goede scheutje vijgen-dadel azijn. Guten Appetit!