Cucina Italia - Het Vuur LAB.
Ładowarka Laboratorium pożarowe
Finch
Płać później za pomocą Klarna
Finch
w3 nieoprocentowane płatności również dla przedsiębiorców

Skorzystaj z naszej zniżki! Teraz 10% zniżka na cały sklep internetowy* - Użyj kodu springfire10

Cucina Italia

Cucina Italia

De lekkerste Italiaanse gerechten maak je gemakkelijk zelf met de BBQ buiten kookkachel!

Tover met gemak de lekkerste pizza, pasta en antipasti op tafel

Cucina Italia VUUR LAB. Ooni

La Bella Vita!

De warme zomerdagen in Nederland kun je nóg leuker en lekkerder maken met onze favoriete recepten.
Wij hebben voor iedereen wat lekkers in de Italiaanse Cucina van het VUUR LAB.
Schenk een lekker koud drankje in en geniet van een zwoele, smaakvolle en sfeervolle maaltijd, bereid op echt vuur.

Zet deze lekkere VUUR LAB. Cucina Playlist op!

Bij lekker eten hoort natuurlijk een fijne playlist!
Kom alvast in de stemming met deze lekkere muziek.
LUISTER ONZE CUCINA VUUR LAB. FAVORIETEN

Antipasti plank

Er is niets lekkerder dan een goede antipasti !

Zelf antipasti maken is heel makkelijk!
Maak bijvoorbeeld een lekkere Italiaanse borrelplank Italiaanse voorgerechtjes die gegeten worden voor de maaltijd.
Italianen eten het altijd aan het begin van het diner. Eigenlijk is het gewoon een verzameling van Italiaanse voorgerechtjes bij elkaar.
Serveer een lekkere Italiaanse kruidenboter met zelfgebakken borrelbrood Focaccia van Pineut.

Één van onze favorieten is natuurlijk Bruschetta!
Wij hebben een heerlijke mix voor Bruschetta in het assortiment van The Man With The Pan!

Recept Italiaanse Bruschetta

Ten bruschetta kruidenmix van The Man With The Pan is multi inzetbaar als instant saus voor pasta, pesto en nog veel meer. Smullen!
Z kim będziesz delektować się tymi smacznymi bruschettami?

Czego potrzebujesz?

75 ml wody
Brood (wit of bruin, wat je zelf lekker vind) Stokbrood of ciabatta
Pomidory (my użyliśmy pomidorków koktajlowych Tasty)
Półka wykonana z drewna, np. tablica do palenia
Łyżka
Een bakje
Przygotowanie bruschetty VUUR LAB.

Jak przygotować mieszankę bruschetty?

Doe de bruschetta kruidenmix in een bakje
Voeg water en olie toe
Goed roeren
Snij de tomaatjes
Smeer op geroosterd brood en leg de tomaatjes erover heen
Of gebruik als dipper.
Voorbereiding kampvuur pizza tosti | VUUR LAB.

Slurp jij ook je Spaghetti slierten?

Moeite met Spaghetti op je vork rollen?
Doe dan gewoon zoals de Italianen dat doen...
Neem een grote hap en slurp de Spaghetti naar binnen!

In dit blog lees je alles over onze favoriete Spaghetti en éénpansgerechten.

Zin in een lekkere Italiaanse kaasfondue avond?

Probeer dan eens deze Italiaanse truffel kaasfondue met geschaafde zomertruffel 

Ten rzemieślniczy Serowe fondue truflowe is gemaakt van Nederlandse boerderijkazen, Italiaanse witte wijn en echte vers geschaafde truffel.
Serowe fondue nie zawiera wzmacniaczy smaku ani konserwantów.
Super lekker voor bij de borrel tijdens een zomeravond en natuurlijk leuk om cadeau te geven of te krijgen.

Serveer met stukjes focaccia, stokbrood of een lekkere ciabatta.
Stukjes groenten zoals, gebakken champignons, geblancheerde bloemkool en/of broccoli.

Pizza van de BBQ

De lekkerste pizza eet je echt niet alleen in Italië

Maak een pizzaoven van de Kuchenka do gotowania na zewnątrz BBQ!
Met simpelweg een pizzasteen en een terracotta pot of grote deksel tover je jouw VUUR LAB. kachel om tot een echt oventje.

Italiaanse pizza tosti's uit het wafelijzer

Bak deze kampvuur pizza tosti's samen met de kids!

Beleg je eigen kampvuur pizza tosti

Beleg je eigen kampvuur pizza tosti!
Iedereen kan zelf bepalen wat erop gaat als beleg.
Wij hebben altijd mozzarella, parmezaan, tomaatjes, verse basilicum en een pot pastasaus.
Maar je kunt ook als extra champignons, rode ui en pesto ertussen doen.

Buon Appetito!

Czego potrzebujesz do naszych grzanek z pizzą z ogniska?

Hout, kleine en grotere stukken hout
Gerei om het hout mee op te stoken, denk bijvoorbeeld aan zelf verzameld hout
Chleb (biały lub brązowy, jaki lubisz)
Sos pomidorowy lub przecier, mozzarella, pomidorki cherry, świeża bazylia, papryka, cebula, (z tyłu) szynka, parmezan (wszystko oczywiście opcjonalnie)
Płyta
Deska do krojenia składników

Ooni Fyra Pizzaoven met houtpellets

Piecz najbardziej chrupiące pizze z piecem do pizzy Ooni Fyra!

Czy Ty również zawsze chciałeś mieć swój własny piec do pizzy?
Deze houtpallet gestookte pizza oven is ideaal om me te nemen naar de camping, op de boot of in een vakantie huisje!
Binnen 15 minuten is de Ooni Pizza oven klaar voor gebruik.
Piec do pizzy Ooni Fyra jest najnowszym, doskonałym pelet drzewny gestookte pizza oven.
Ontworpen voor optimaal warmte isolatie, dit in combinatie met de natuurlijke efficiëntie van houtpellets resulteert in een buitengewone kookervaring, maximale brandtijd en minimale energieverspilling.
De ingenieuze pellethopper stookt op hardloofhout pellets.
De Ooni Fyra is in 15 minuten klaar voor gebruik en bereikt temperaturen tot 500°C,
waardoor de authentieke Napolitaanse pizza in slechts 60 seconden wordt gebakken.
Ponadto Ooni Fyra jest bardzo lekka i przenośna, waży zaledwie 10 kg.
Ooni Fyra is de trotse opvolger van de beroemde Ooni 3, ‘s werelds eerste draagbare pizza oven op houtpellets!

Pizza oven OONI Fyra zomer
Patelnia Ratatouille żeliwna