Zachte Kabeljauw omhuld in een knapperig Spektakel van smaak - Het Vuur LAB.
Laboratoire d'incendie du chargeur
Marques d'icônes
Livraison gratuite à partir de 75 €*
Finch
Payer après coup avec Klarna
Finch
en3 paiements sans intérêts également pour les entrepreneurs

Profitez de notre réduction ! Maintenant 10Réduction % sur l'ensemble de la boutique en ligne* - Utilisez le code feu de printemps10

Verwen jezelf met dit heerlijke gerecht of verras je gasten er mee

Bienvenue sur la page des recettes ! Nous sommes toujours à la recherche de recettes savoureuses.
Dit keer hebben we een heerlijk gerecht van sappige en zachte kabeljauw omhuld in knapperig ontbijtspek. Met dit recept maak jij je gasten zeker blij!

Verwen je gasten met dit heerlijke combinatie

Inspiratie nodig voor een recept voor je gasten? Dan is dit de perfecte gerecht. Een combinatie van heerlijke sappige en zachte kabeljauw omhuld in knapperig ontbijtspek.

Maak de kabeljauw op smaak met olijfolie met knoflook, poivre et sel. Pas op dat je niet te veel zout toevoegt, want ontbijtspek is erg zoutig van zichzelf. Wikkel vervolgens de kabeljauw in het ontbijtspek.
Door het gerecht te maken op het Western Red Cedar rookplankje krijgt je gerecht een heerlijke zoet-spicy rooksmaak.
Deze samenstelling is ook heel lekker om te eten in combinatie met de Tomasu Soy Sauce!

 

Vous aussi, vous avez une recette savoureuse ? Et vous souhaitez la partager avec nous ?
Envoyez-nous un e-mail et nous l'avons mis en ligne.
Découvrez nos autres recettes sur notre site page des recettes!

Wat heb je nodig voor de kabeljauw omhuld in knapperig ontbijtspek?

Préparation

Placez la grille à briquettes dans la cuisinière d'extérieur BBQ.
Remplissez l'allume-barbecue de charbons, de briquettes et de bois d'allumage et attendez environ 20 minutes jusqu'à ce qu'il soit prêt à démarrer le barbecue.
Vider l'amorce de barbecue sur la grille à briquettes.
Leg de rookplankjes op het rooster van je buiten kookkachel en laat de aroma van de  bureau de tabac vrij komen. Pas op dat de rookplankjes niet in brand vliegen!
Marineer je kabeljauw met olijfolie met knoflook
Strooi er vervolgens poivre et sel overeen en het sap van een citroen
Wikkel de kabeljauw in plakjes ontbijtspek
Leg de kabeljauw met ontbijtspek op de geroosterde rookplankjes en leg het vervolgens op de kookkachel.
Leg de deksel op de kookkachel en laat het ongeveer 20 minuten gaar worden. Hou het ondertussen ook goed in de gaten.
Na 20 minuten serveer het op een feestelijke signe
Maak het gerecht af met verse tijm en smullen maar!