Zachte Kabeljauw omhuld in een knapperig Spektakel van smaak - Het Vuur LAB.
Brandlaboratorium för lastare
Icon Brands
Fri frakt från 75 euro
Finch
Betala i efterhand med Klarna
Finch
in3 räntefria betalningar även för företagare

Dra nytta av vår rabatt! nu 10% rabatt på hela webbutiken* - Använd koden springfire10

Verwen jezelf met dit heerlijke gerecht of verras je gasten er mee

Välkommen till sidan med recept! Vi letar alltid efter goda recept.
Dit keer hebben we een heerlijk gerecht van sappige en zachte kabeljauw omhuld in knapperig ontbijtspek. Met dit recept maak jij je gasten zeker blij!

Verwen je gasten met dit heerlijke combinatie

Inspiratie nodig voor een recept voor je gasten? Dan is dit de perfecte gerecht. Een combinatie van heerlijke sappige en zachte kabeljauw omhuld in knapperig ontbijtspek.

Maak de kabeljauw op smaak met olijfolie met knoflook, peper och zout. Pas op dat je niet te veel zout toevoegt, want ontbijtspek is erg zoutig van zichzelf. Wikkel vervolgens de kabeljauw in het ontbijtspek.
Door het gerecht te maken op het Western Red Cedar rookplankje krijgt je gerecht een heerlijke zoet-spicy rooksmaak.
Deze samenstelling is ook heel lekker om te eten in combinatie met de Tomasu Soy Sauce!

 

Har du också ett gott recept? Och skulle du vilja dela det med oss?
Skicka oss ett e-post och vi lade ut den på nätet.
Kolla in våra andra recept på vår sida med recept!

Wat heb je nodig voor de kabeljauw omhuld in knapperig ontbijtspek?

Förberedelse

Plaats de briketten rooster in de BBQ buiten kookkachel.
Fyll grillstartaren med kol, briketter och tändved och vänta ca 20 minuter tills det är dags att starta grillen.
Töm grillstartaren på brikettgallret.
Leg de rookplankjes op het rooster van je buiten kookkachel en laat de aroma van de  rökningstavla vrij komen. Pas op dat de rookplankjes niet in brand vliegen!
Marineer je kabeljauw met olijfolie met knoflook
Strooi er vervolgens peper och zout overeen en het sap van een citroen
Wikkel de kabeljauw in plakjes ontbijtspek
Leg de kabeljauw met ontbijtspek op de geroosterde rookplankjes en leg het vervolgens op de kookkachel.
Leg de deksel op de kookkachel en laat het ongeveer 20 minuten gaar worden. Hou het ondertussen ook goed in de gaten.
Na 20 minuten serveer het op een feestelijke tecken
Maak het gerecht af met verse tijm en smullen maar!