Verwarmende Wintersoep - Het VUUR LAB.
Laboratoire d'incendie du chargeur
Marques d'icônes
Livraison gratuite à partir de 75 €*
Finch
Payer après coup avec Klarna
Finch
en3 paiements sans intérêts également pour les entrepreneurs

Maak nu gebruik van 10% korting op de gehele webshop* - Gebruik code herfstvuur10

Makkelijke maaltijdsoep van Renske!

Bienvenue sur la page des recettes ! Nous sommes toujours à la recherche de recettes savoureuses.
Vous avez une recette savoureuse ? Et vous souhaitez la partager avec nous ?
Envoyez-nous un e-mail et nous l'avons mis en ligne.

Zin in een verwarmende wintersoep? Maak dan zeker deze overheerlijke soep in de heksenketel!

Speciaal voor het VUUR LAB. maakte Renske Zarks van Koken met liefde deze heerlijke wintersoep!

Koken is iets wat ze met liefde doet en graag deelt met mensen.
Vandaar ook Koken met liefde.

P.S. Consultez également nos autres recettes sur notre site Web. page de recettes!

Wat heb je nodig voor deze heerlijke wintersoep uit de heksenketel van het VUUR LAB.?

(voor 4 personen)

Soepkom
Longue cuillère en bois
1 pak regenboogwortel mix geschild en in plakjes gesneden
1 paprika (kleur naar keuze)
4 teentjes knoflook fijn gehakt
1 blikje bruine bonen uitgelekt
1 blikje zwarte bonen uitgelekt
1 klein blikje kidney bonen uitgelekt
280 gram rookworst in plakjes gesneden
1/2 tl zwarte peper
1/2 tl zout
40 gram bloem
1 liter melk

Préparation

Steek de BBQ Buiten kookkachel aan, dit keer gebruikten wij hout om mee te koken
Zet de heksenketel erop
Giet er ruim olie in en laat deze warm worden
Voeg de rookworst toe en bak deze bruin
Voeg de zwarte peper, zout en knoflook, paprika en ui toe. En bak deze voor 2 minuutjes mee
Voeg dan nu de wortel mix toe en bak deze mee tot de wortel zacht begint te worden
Voeg dan de bloem toe en roer goed door 3 minuutjes tot de bloem bruin begint te worden giet beetje bij beetje de melk erbij en roer alles goed door
Laat dit voor 5 minuutjes zachtjes door pruttelen. Voeg nu de bonen toe, roer goed door. Doe de deksel op de heksenketel en laat het voor 15 à 20 minuten op een zacht vuurtje pruttelen!
Schep een lekkere kom in. Serveer met stokbrood en kruidenboter. EET SMAKELIJK!