Verwarmende Wintersoep - Het Vuur LAB.
Ładowarka Laboratorium pożarowe
Finch
Płać później za pomocą Klarna
Finch
w3 nieoprocentowane płatności również dla przedsiębiorców

Skorzystaj z naszej zniżki! Teraz 10% zniżka na cały sklep internetowy* - Użyj kodu springfire10

Makkelijke maaltijdsoep van Renske!

Witamy na stronie z przepisami! Zawsze szukamy smacznych przepisów.
Czy macie jakiś smaczny przepis? I chciałbyś się nim z nami podzielić?
Wyślij nam email i umieściliśmy go w sieci.

Zin in een verwarmende wintersoep? Maak dan zeker deze overheerlijke soep in de heksenketel!

Speciaal voor het VUUR LAB. maakte Renske Zarks van Koken met liefde deze heerlijke wintersoep!

Koken is iets wat ze met liefde doet en graag deelt met mensen.
Vandaar ook Koken met liefde.

P.S. bekijk ook onze andere recepten op onze strona z przepisem!

Wat heb je nodig voor deze heerlijke wintersoep uit de heksenketel van het VUUR LAB.?

(dla 4 osób)

Soepkom
Długa drewniana łyżka
1 pak regenboogwortel mix geschild en in plakjes gesneden
1 paprika (kleur naar keuze)
4 teentjes knoflook fijn gehakt
1 blikje bruine bonen uitgelekt
1 blikje zwarte bonen uitgelekt
1 klein blikje kidney bonen uitgelekt
280 gram rookworst in plakjes gesneden
1/2 tl zwarte peper
1/2 łyżeczki soli
40 gram bloem
1 liter melk

Przygotowanie

Steek de BBQ Buiten kookkachel aan, dit keer gebruikten wij hout om mee te koken
Zet de heksenketel erop
Giet er ruim olie in en laat deze warm worden
Voeg de rookworst toe en bak deze bruin
Voeg de zwarte peper, zout en knoflook, paprika en ui toe. En bak deze voor 2 minuutjes mee
Voeg dan nu de wortel mix toe en bak deze mee tot de wortel zacht begint te worden
Voeg dan de bloem toe en roer goed door 3 minuutjes tot de bloem bruin begint te worden giet beetje bij beetje de melk erbij en roer alles goed door
Laat dit voor 5 minuutjes zachtjes door pruttelen. Voeg nu de bonen toe, roer goed door. Doe de deksel op de heksenketel en laat het voor 15 à 20 minuten op een zacht vuurtje pruttelen!
Schep een lekkere kom in. Serveer met stokbrood en kruidenboter. EET SMAKELIJK!