Habibi Veggie-linzen soep - Het Vuur LAB.
Laboratoire d'incendie du chargeur
Marques d'icônes
Livraison gratuite à partir de 75 €*
Finch
Payer après coup avec Klarna
Finch
en3 paiements sans intérêts également pour les entrepreneurs

Profitez de notre réduction ! Maintenant 10Réduction % sur l'ensemble de la boutique en ligne* - Utilisez le code feu de printemps10

Lekker voor tegen de kou!

Bienvenue sur la page des recettes ! Nous sommes toujours à la recherche de recettes savoureuses.
Vous avez une recette savoureuse ? Et vous souhaitez la partager avec nous ?
Envoyez-nous un e-mail et nous l'avons mis en ligne.

Heerlijke gekookte linzen soep

P.S. Consultez également nos autres recettes sur notre site Web. page de recettes!

Wat heb je nodig voor deze linzen soep? 

(voor 4-6 personen)

200 gram wortel
250 gram zoete aardappel
2 tomaten
1 ui
2 teentjes knoflook
1 eetlepel olijfolie
1 tl tomatenpuree
175 gram rode linzen
1 groentebouillon blokje

Préparation

Schil de wortel en de zoete aardappel. Snijd in gelijke blokjes. Snijd ook de tomaat in blokjes. Snipper de ui en snijd het teentje knoflook fijn.
Verwarm de olie in een ruime soeppan. Bak de ui en knoflook hier zo’n 2 minuten in. Voeg dan de tomatenpuree toe en bak even kort mee.
Voeg wortel, zoete aardappel en tomaat toe aan de pan samen met de Habibi Veggie kruiden. Bak dit 3-4 minuten mee.
Voeg 1 liter water toe aan de pan samen met het bouillonblokje. Breng aan de kook en laat 10 minuten koken.
Spoel de rode linzen in een vergiet af met koud water en voeg deze dan toe aan de pan. Laat het vervolgens nog zo’n 15 minuten doorkoken op middelhoog vuur.
Pureer de soep met een staafmixer. Als je de soep liever wat dunner wilt kun je er nog wat extra water naar wens aan toevoegen.
Garneer de soep met verse peterselie en serveer met bijvoorbeeld Turks brood en/of simit.