Buitenkoken in de herfst 🔥 - Het Vuur LAB.
Laboratoire d'incendie du chargeur
Marques d'icônes
Livraison gratuite à partir de 75 €*
Finch
Payer après coup avec Klarna
Finch
en3 paiements sans intérêts également pour les entrepreneurs

Profitez de notre réduction ! Maintenant 10Réduction % sur l'ensemble de la boutique en ligne* - Utilisez le code feu de printemps10

Buitenkoken in de herfst 🔥

Buitenkoken in de herfst 🔥

De gouden herfstdagen zijn uitermate geschikt om samen rond het vuur te genieten van comfort food.

Herfst op je bord met comfortfood

Tijdens de gouden herfstdagen eten wij graag comfortfood. Onze favoriete groenten zijn de pompoen en de zoete aardappel!

Maak je de lekkerste stoofpotjes in de heksenketel of gebruik de grote poêle wok.

Bedenk samen wat je wil gaan koken en haal verse ingrediënten in huis.
TIP: kook een extra grote hoeveelheid zodat je de volgende dag ook nog kunt nagenieten of vries een deel in.

Koken op een kampvuurtje

Eigenlijk kun je ons niet gelukkiger maken dan met een paar gelijkgestemden bij een vuurtje te zitten en de zaken van het leven te bespreken onder het genot van een dampende maaltijd bereidt op de VUUR LAB. Cuisinière BBQ pour l'extérieur en een goed glas wijn of een lekker speciaal biertje. Koken op echt vuur heeft iets magisch, zeker als je met gelijkgestemden bent!

Comfortfood Fire LAB. Cuisiner en plein air et faire du feu

RECEPT:  Stoofschotel met zoete aardappel, wortel en dadels

Dit recept van AH Allerhande is gemakkelijk te bereiden op de buiten kookkachel.
De hoofdingrediënten zijn: zoete aardappel, wortel en dadels.

De quoi avez-vous besoin ?

1½ kg zoete aardappel
500 gram gesneden fijne winterpenen
2 el ras el hanout
2 el milde harissa
250 g dadels zonder pit
400 ml water
½ citroen
40 gram verse munt

Préparation

Schil de zoete aardappelen en snijd in stukjes van 2 cm
Snijd de winterpenen in plakjes van 1 cm
Verhit de olie in een braadpan en fruit de ras el hanout en harissa 2 min. op middelhoog vuur
Voeg de zoete aardappel en peen toe en roer goed
Laat in 20-25 min. beetgaar worden
Halveer de dadels
Voeg het water en de gehalveerde dadels aan het zoete- aardappelmengsel toe, breng aan de kook en laat in 2 min. op laag vuur heet worden
Boen de citroen schoon en rasp de gele schil en pers de halve vrucht uit
Voeg het rasp en sap aan het mengsel toe
Breng eventueel op smaak met zoutHak de helft van de munt grof en roer door wok
Voeg het rasp en sap aan het mengsel toe
Breng eventueel op smaak met zout
Hak de helft van de munt grof en roer door wok
TIP : voeg eventueel een chilipepertje toe en een rode ui
Heerlijk gezond Comfortfood

Koken met de driepoot en de heksenketel

Wil jij ook samen leuke dingen doen met je kids of familie in de herfst (vakantie)?
Met de driepoot-set in de tuin heb je direct een gezellige setting. Sfeervol genieten met elkaar rondom de dansende vlammen.
De VUUR LAB. driepoot-set 1.20 is uitermate geschikt om stoofschotels te bereiden of curry's en soepen.

Uiteraard kunnen de kinderen ook zelf broodjes bakken of marshmallows maken boven het vuur aan een spiesje.

Rendez-le encore plus douillet avec notre lampe Barebones