Knisperende Pizzapunten - Het Vuur LAB.
Laboratoire d'incendie du chargeur
Marques d'icônes
Livraison gratuite à partir de 75 €*
Finch
Payer après coup avec Klarna
Finch
en3 paiements sans intérêts également pour les entrepreneurs

Profitez de notre réduction ! Maintenant 10Réduction % sur l'ensemble de la boutique en ligne* - Utilisez le code feu de printemps10

Gezelligheid en voor velen een favoriet!

Welkom op de recepten pagina!
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en hebben dit keer een verrukkelijke pizza gemaakt op onze BBQ buiten kookkachel. Benieuwd naar ons BBQ avontuur tot knisperende pizzapunten? lees snel verder.

De culturele samensmelting tot knisperende pizzapunten

Zelf pizza maken voor op de BBQ is ontzettend leuk en erg interactief. Je kunt genieten van het knisperende geluid van het vuur en creatief een pizza samenstellen. Het geeft echt een unieke smaak en laat je op een mooie zomeravond smullen in de buitenlucht.

Op de pizzasteen passen vier grote pizzapunten. Kijkend naar de pizzapunten hebben we deze keer gekozen voor een vrij biologische topping, bestaande uit: bio tomatensaus, verschillende paprika's, rode ui, bio ham, bio salami, gorgonzola, pesto en geraspte kaas.

Vous aussi, vous avez une recette savoureuse ? Et vous souhaitez la partager avec nous ?
Envoyez-nous un e-mail et nous l'avons mis en ligne.
Découvrez nos autres recettes sur notre site page des recettes!

Wat heb je nodig voor deze heerlijk knisperende pizza?

Turksbrood
Biologische tomatensaus
Gele, oranje en rode paprika
Oignon rouge
Biologische ham
Biologische salami
Gorgonzola
Potje groene pesto
Fromage râpé
Snijplank, 2 kommetje en een kleine lepel
Houtskool en Entrée barbecue

Préparation

Placez la grille à briquettes dans la cuisinière d'extérieur BBQ.
Vul de BBQ starter met kolen en wacht ongeveer 20 minuten totdat het klaar is om te starten met de BBQ.
Vider l'amorce de barbecue sur la grille à briquettes.
Plaats de grillrooster op de BBQ en houd het vuur in de gaten.
Leg de pizzasteen alvast op het grillrooster, zodat de pizzasteen al kan voorwarmen.
Pak een snijplank erbij en snijd het Turkse brood doormidden. Het Turkse brood is vervolgens in twee x vier stukken te bereiden. Begin ook met het snijden van de paprika en rode ui in kleine stukjes.
Snij de biologische ham en salami in de grootte die jij wilt.
Maak de tomatensaus open en smeer de pizza met een lepeltje wat in. De tomatensaus is jouw basis.
Verspreid wat stukjes paprika en ui over de pizzapunten. Het verschilt per persoon hoeveel paprika degene natuurlijk wilt!
Voeg wat pesto toe met een lepeltje en leg de plankjes salami en/of ham eroverheen. Ook dit kan verschillen per persoon.
Strooi wat geraspte kaas eroverheen en voeg not wat gorgonzola toe.
Verplaats de pizzapunten op de serveerplank om het naar de BBQ te brengen.
Leg de pizzapunten op de pizzasteen, doe de deksel op de BBQ en houd de pizza goed in de gaten! Het ligt aan de temperatuur hoe snel de pizza kan gaan. (Vergeet niet je BBQ handschoen te gebruiken bij het checken)  
Zodra de Pizza er gereed uit ziet is het tijd om de pizza te scheppen op een mooie serveer plank. Buon appetito!