Knisperende Pizzapunten - Het VUUR LAB.
Cargador Laboratorio de incendios
Marcas icono
Envío gratuito a partir de 75 euros
Pinzón
Pague después con Klarna
Pinzón
in3 pagos sin intereses también para los empresarios

Aproveche ahora el descuento 10% en toda la tienda online* - Utilice el código fuego de otoño10

Gezelligheid en voor velen een favoriet!

Bienvenido a la página de recetas
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en hebben dit keer een verrukkelijke pizza gemaakt op onze BBQ buiten kookkachel. Benieuwd naar ons BBQ avontuur tot knisperende pizzapunten? lees snel verder.

De culturele samensmelting tot knisperende pizzapunten

Zelf pizza maken voor op de BBQ is ontzettend leuk en erg interactief. Je kunt genieten van het knisperende geluid van het vuur en creatief een pizza samenstellen. Het geeft echt een unieke smaak en laat je op een mooie zomeravond smullen in de buitenlucht.

Op de pizzasteen passen vier grote pizzapunten. Kijkend naar de pizzapunten hebben we deze keer gekozen voor een vrij biologische topping, bestaande uit: bio tomatensaus, verschillende paprika's, rode ui, bio ham, bio salami, gorgonzola, pesto en geraspte kaas.

¿Tú también tienes una receta sabrosa? ¿Te gustaría compartirla con nosotros?
Envíenos un correo electrónico y lo pusimos en línea.
Consulte otras recetas en nuestra página de recetas!

Wat heb je nodig voor deze heerlijk knisperende pizza?

Turksbrood
Biologische tomatensaus
Gele, oranje en rode paprika
Rode ui
Biologische ham
Biologische salami
Gorgonzola
Potje groene pesto
Geraspte kaas
Snijplank, 2 kommetje en een kleine lepel
Houtskool en Entrante barbacoa

Preparación

Coloque la rejilla de briquetas en el hornillo de la barbacoa.
Vul de BBQ starter met kolen en wacht ongeveer 20 minuten totdat het klaar is om te starten met de BBQ.
Vierta el iniciador de barbacoa en la rejilla de briquetas.
Plaats de grillrooster op de BBQ en houd het vuur in de gaten.
Leg de pizzasteen alvast op het grillrooster, zodat de pizzasteen al kan voorwarmen.
Pak een snijplank erbij en snijd het Turkse brood doormidden. Het Turkse brood is vervolgens in twee x vier stukken te bereiden. Begin ook met het snijden van de paprika en rode ui in kleine stukjes.
Snij de biologische ham en salami in de grootte die jij wilt.
Maak de tomatensaus open en smeer de pizza met een lepeltje wat in. De tomatensaus is jouw basis.
Verspreid wat stukjes paprika en ui over de pizzapunten. Het verschilt per persoon hoeveel paprika degene natuurlijk wilt!
Voeg wat pesto toe met een lepeltje en leg de plankjes salami en/of ham eroverheen. Ook dit kan verschillen per persoon.
Strooi wat geraspte kaas eroverheen en voeg not wat gorgonzola toe.
Verplaats de pizzapunten op de serveerplank om het naar de BBQ te brengen.
Leg de pizzapunten op de pizzasteen, doe de deksel op de BBQ en houd de pizza goed in de gaten! Het ligt aan de temperatuur hoe snel de pizza kan gaan. (Vergeet niet je BBQ handschoen te gebruiken bij het checken)  
Zodra de Pizza er gereed uit ziet is het tijd om de pizza te scheppen op een mooie serveer plank. Buon appetito!