Knapperige Flammkuchen met kippendij - Het Vuur LAB.
Laboratoire d'incendie du chargeur
Marques d'icônes
Livraison gratuite à partir de 75 €*
Finch
Payer après coup avec Klarna
Finch
en3 paiements sans intérêts également pour les entrepreneurs

Profitez de notre réduction ! Maintenant 10Réduction % sur l'ensemble de la boutique en ligne* - Utilisez le code feu de printemps10

Heerlijke knapperige Flammkuchen met kippendij

Bienvenue sur la page des recettes ! Nous sommes toujours à la recherche de recettes savoureuses.
Vous avez une recette savoureuse ? Et vous souhaitez la partager avec nous ?
Envoyez-nous un e-mail et nous l'avons mis en ligne.

Zin in een winterse BBQ? Maak dan zeker deze overheerlijke Flammkuchen

P.S. Consultez également nos autres recettes sur notre site Web. page de recettes!

Wat heb je nodig voor deze heerlijke Flammkuchen van de BBQ Buiten kookkachel?

(voor 4 personen)

Flammkuchendeeg
1 grote rode ui
Room kruidenkaas
Bieslook
Kippendijen van chef confit
Parmezaanse kaas

Préparation

Flammkuchen op pizzaschep VUUR LAB
Steek de BBQ Buiten kookkachel aan, dit keer gebruikten wij de pizzasteen om mee te koken
Steek de BBQ Starter met briketten aan, om het  vuur aan te jagen kun je gebruik maken van een BBQ ventilator 
Bestrijk de Flammkuchen met roomkaas (crème fraîche kan ook)!
Beleg de Flammkuchen met fijngesneden rode ui, geraspte kaas en Chef Confit kip als pulled chicken. Trek daarvoor de kip met twee vorken uit elkaar
Snijd de bieslook fijn
Leg alles op de Flammkuchen
Leg de Flammkuchen op de pizzaschep en schuif het op de pizzasteen ca binnen 15-20 minuten gaar (zorg dat de buiten kookkachel een temperatuur van 220 graden heeft)
Haal de Flammkuchen van de pizzasteen en serveer warm! EET SMAKELIJK

Voir le kookvideo op de VUUR LAB. Instagram Feed