Knapperige Flammkuchen met kippendij - Het Vuur LAB.
Ładowarka Laboratorium pożarowe
Finch
Płać później za pomocą Klarna
Finch
w3 nieoprocentowane płatności również dla przedsiębiorców

Skorzystaj z naszej zniżki! Teraz 10% zniżka na cały sklep internetowy* - Użyj kodu springfire10

Heerlijke knapperige Flammkuchen met kippendij

Witamy na stronie z przepisami! Zawsze szukamy smacznych przepisów.
Czy macie jakiś smaczny przepis? I chciałbyś się nim z nami podzielić?
Wyślij nam email i umieściliśmy go w sieci.

Zin in een winterse BBQ? Maak dan zeker deze overheerlijke Flammkuchen

P.S. bekijk ook onze andere recepten op onze strona z przepisem!

Wat heb je nodig voor deze heerlijke Flammkuchen van de BBQ Buiten kookkachel?

(dla 4 osób)

Przygotowanie

Flammkuchen op pizzaschep VUUR LAB
Steek de BBQ Buiten kookkachel aan, dit keer gebruikten wij de pizzasteen om mee te koken
Steek de BBQ Starter met briketten aan, om het  vuur aan te jagen kun je gebruik maken van een Wentylator grilla 
Bestrijk de Flammkuchen met roomkaas (crème fraîche kan ook)!
Beleg de Flammkuchen met fijngesneden rode ui, geraspte kaas en Chef Confit kip als pulled chicken. Trek daarvoor de kip met twee vorken uit elkaar
Snijd de bieslook fijn
Leg alles op de Flammkuchen
Leg de Flammkuchen op de pizzaschep en schuif het op de pizzasteen ca binnen 15-20 minuten gaar (zorg dat de buiten kookkachel een temperatuur van 220 graden heeft)
Haal de Flammkuchen van de pizzasteen en serveer warm! EET SMAKELIJK

Wyświetl kookvideo op de VUUR LAB. Instagram Feed