Warme Camembert met druiven, nootjes & honing - Het Vuur LAB.
Laboratoire d'incendie du chargeur
Marques d'icônes
Livraison gratuite à partir de 75 €*
Finch
Payer après coup avec Klarna
Finch
en3 paiements sans intérêts également pour les entrepreneurs

Profitez de notre réduction ! Maintenant 10Réduction % sur l'ensemble de la boutique en ligne* - Utilisez le code feu de printemps10

Smeuïge Camembert met verrassende topping

Bienvenue sur la page des recettes ! Nous sommes toujours à la recherche de recettes savoureuses.
Vous avez une recette savoureuse ? Et vous souhaitez la partager avec nous ?
Envoyez-nous un e-mail et nous l'avons mis en ligne.

Zin in een winterse BBQ? Maak dan zeker dit warme Camembert kaasje met noten en druiven

P.S. Consultez également nos autres recettes sur notre site Web. page de recettes!

Wat heb je nodig voor dit heerlijke borrelhapje van de BBQ Buiten kookkachel?

(voor 4 personen)

1 Camembert kaasje
Handje Verse druiven
Handje gemengde ongezouten nootjes, bijvoorbeeld een mix van: cashewnoten, pecannoten en macadamia noten.
Biologische Honing
Een paar takjes verse rozemarijn
Een stukje Aluminiumfolie
Couteau

Préparation

Steek de BBQ Buitenkookkachel aan, dit keer gebruikten wij briquettes de noix de coco om mee te koken. Hiervoor start je eerst op met de BBQ Starter.
Steek de BBQ Starter aan, om het  vuur aan te jagen kun je gebruik maken van een BBQ ventilator 
Leg het brikettenrooster in de VUUR LAB. BBQ Buiten kookkachel, hierop komen de gloeiende kokosbriketten
Leg nu het grillrooster op de kookkachel
Pak het Cast Iron grillpannetje en leg hier een stukje aluminiumfolie op
Leg het Camembertje op de folie en bereid deze alvast voor
Snij de druiven in tweeën, en verdeel deze over de camembert
Strooi een handje nootjes erover heen
Als laatste doe je de Biologische honing erover als topping!
Zet het cast iron pannetje met de camembert op  het grillrooster en dek deze af met de plaque de cuisson
Wacht ongeveer 8-10 minuten, dan is je gerechtje klaar!
Steek de rozemarijn takjes erin en zet het dampende kaasje op tafel!
Tip: Serveer met toast

Bekijk het videorecept op onze Instagram pagina!