BBQ mc2 cheeseburger van de Vegetarische slager - Het Vuur LAB.
Laboratoire d'incendie du chargeur
Marques d'icônes
Livraison gratuite à partir de 75 €*
Finch
Payer après coup avec Klarna
Finch
en3 paiements sans intérêts également pour les entrepreneurs

Profitez de notre réduction ! Maintenant 10Réduction % sur l'ensemble de la boutique en ligne* - Utilisez le code feu de printemps10

BBQ Cheeseburger recept van Jord Althuizen

Dit recept van Jord Althuizen MOET gedeeld worden!!
​Hmmm, dit is echt een aanrader. Ga voor een echte klassieker met deze o zo smakelijke vegetarische cheeseburger, gemaakt met de MC2 Burger. De frisse BBQ-saus geeft de burger een extra zomerse touch!
Insérer le BBQ Cuisinière extérieure aan en bak ze bruin in de tuin.

Bereidingswijze BBQ Cheeseburger

Voorbereiding 15 minuten | Bereiding 10 minuten:

Bereid een BBQ met deksel voor op direct grillen en verhit deze tot circa 200°C is bereikt bij het grillrooster of gebruik de BBQ Cuisinière extérieure du VUUR LAB.
Verhit, voor de BBQ-saus, boter in een pan en fruit hierin de sjalot
Als deze zacht is geworden, voeg je suiker toe. Roer goed door en laat licht karameliseren
Blus af met sherryazijn en voeg BBQ-saus toe
Warm goed door en haal daarna de pan van het vuur
Voeg de tomaat en basilicum toe en breng op smaak met zout en peper
Snijd de broodjes open en toast kort op de hete grill.
Bestrijk de BBQ mc² Burgers aan beide kanten met olie en bestrooi licht met zout en peper
Plaats de burgers op de BBQ en gril aan beide kanten ± 2 minuten tot ze warm zijn en grillstrepen hebben
Smelt op iedere burger een plak kaas
Smeer op de onderzijde van het broodje een beetje mayonaise en mosterd
Verdeel de sla en uienringen over de broodjes
Leg op ieder broodje een burger en garneer met een plak augurk en BBQ-saus.
Bon appétit !
Ingrédients :
4 sesam Hamburger broodjes
4 mc2 Burgers van de Vegetarische slager
2 el zonnebloemolie of betis bakolijfolie
Bois ou briquettes (de noix de coco) pour alimenter le poêle
4 plakken (vegan) cheddar
4 el (Vegan) Mayonaise
2 el mosterd
1⁄3 krop ijsbergsla, julienne gesneden
1 rode ui, in ringen gesneden
4 plakken augurk
zout en versgemalen peper naar smaak!

BBQ-saus basilicum-tomaat:

2 el boter of zonnebloemolie
1 sjalot, gesnipperd
1 el kristalsuiker
3 el sherryazijn
2 el BBQ-saus
2 tomaten, zaadjes verwijderd, in kleine blokjes
2 basilicumblaadjes, fijngehakt