Koken op een rookplankje is een culinaire ervaring - Het VUUR LAB.®
Laboratoire d'incendie du chargeur
Icon Cuisines d'extérieur
L'expert en cuisine et feux de plein air
Marques d'icônes
Livraison gratuite à partir de 75 euros
Finch
Payer après coup avec Klarna

Remise de mars au Fire LAB. - Réduction 5% sur l'ensemble de la boutique en ligne* - Utilisez le code La fièvre du printemps5

Koken op een rookplankje is een culinaire ervaring

Koken op een rookplankje is een culinaire ervaring

Le cèdre donne un arôme unique et paradisiaque à vos plats de barbecue.

Op een rookplankje van Cederhout kun je heerlijk buiten koken en barbecueën. De smaak van het cederhouten rookplankje en de presentatie zijn uniek.

Le chauffage sur le barbecue donne au plat une saveur subtile supplémentaire de cèdre.
Heerlijk in combinatie met een vers stukje vis, vlees, groente en fruit. Ook kun je het bureau de tabac gebruiken om een lekker kaasje op de roken zoals bijvoorbeeld camembert, brie of een smeuïg geitenkaasje.

Les planches à fumer sont originaires du Canada, où cette technique est utilisée depuis les Indiens.
Depuis l'Antiquité, les gens cuisinent au bois, fument et grillent avec du cèdre.

Planche à découper Tapas 

Het Planche à découper Tapas is een musthave voor iedereen die graag met de kamado werkt!
Ook voor restaurants met een Green Egg of een andere keramische BBQ worden deze tapas rookplankjes veel gebruikt.

Cederhout uit Canada heeft een hoog gehalte aan natuurlijke essentiële oliën!

Hierdoor krijgen je BBQ tapas gerechten een rokerig en kruidig aroma.

De Tapas rookplankjes zijn dikker dan de grotere rookplanken die wij in de webshop verkopen, deze rookplankjes zijn 200x100x15mm.

Geef je gerecht een rijke, natuurlijke smaak met een rookplankje van cederhout

Het specifieke aroma van het cederhout trekt in het BBQ gerecht en verrijkt de smaak van de ingrediënten.

Als je op een rookplankje kookt dan kies je voor een vetarme bereiding.
Je kunt de gegrilde gerechtjes direct van de rookplank eten.

Koken op een rookplankje is een culinaire ervaring

Als je gaat grillen en koken met een bureau de tabac kom je er als snel achter dat het een culinaire ervaring is.

Bereid een smakelijke en gezonde maaltijd op het cederhouten rookplankje en experimenteer naar hartenlust om nieuwe, unieke gerechten te creëren met de BBQ, Kamado, buitenkookkachel of de rookoven.

Graag sommen we de mooie eigenschappen van het cederhouten rookplankje nog even voor je op:

  • Unieke Smaak
  • Vetarm koken
  • Natuurlijke manier van bereiding en koken met verse ingrediënten is iets wat het Rookplankje speciaal maakt!

Een Rookplankje kun je heel goed gebruiken op je Kamado barbecue, poêle extérieur, rookoven en de OFYR!
Hebben we je geïnspireerd? Bekijk dan het assortiment met rookplankjes

Plankgrillen op de plancha van de OFYR

De plancha van de OFYR buitenkeuken leent zich goed om met een rookplankje te plankgrillen!

Ontdek de nieuwe manier van outdoor cooking en bereid de lekkerste gerechten buiten op de OFYR. De smaak van echt hout trekt in je gerecht en de totale beleving om te koken met echt vuur is een fantastische ervaring.

Welk BBQ gerecht jij bereiden met een rookplankje op de OFYR plancha?