Herfstig stoofpotje uit de heksenketel! - Het Vuur LAB.
Laboratoire d'incendie du chargeur
Marques d'icônes
Livraison gratuite à partir de 75 €*
Finch
Payer après coup avec Klarna
Finch
en3 paiements sans intérêts également pour les entrepreneurs

Profitez de notre réduction ! Maintenant 10Réduction % sur l'ensemble de la boutique en ligne* - Utilisez le code feu de printemps10

Herfstig stoofpotje uit de heksenketel!

Herfstig stoofpotje uit de heksenketel!

Zin in een lekker verwarmend herfstgerecht?

Maak dan dit herfstige stoofpotje met zoete aardappel, pompoen en de lekkerste kruidenmix! 

Dat buiten koken en barbecuen vooral een vleesfestijn moet zijn, is al lang niet meer zo.
Eet gevarieerd, kleurrijk en gebruik de lekkerste kruiden.
Wij inspireren je graag met dit makkelijke en lekkere herfstrecept.

Geniet van heerlijke geuren die tijdens het buiten koken ontstaan

Ons herfstrecept is om te smullen

Duik samen de (buiten)keuken in om samen iets lekkers te maken.
Voor dit heerlijke en kleurrijke recept gingen wij samen op pad voor de lekkerste herfstgroenten.
Wij kopen graag bij lokale boeren bij ons in de buurt.
Het oogsten is nu in volle gang.

Onze favoriet is de Lepelaar in het Rijpje, dit is een Biologisch Dynamisch Tuindersbedrijf met kleine winkel.
Hier kun je de lekkerst verse groenten kopen, vers van het land.
Ga er gerust eens langs, je kijkt je ogen uit!

Buiten koken met de driepoot en buiten kookkachel is een beleving!

Wij inspireren je graag!
Met dit leuke recept proef je de heerlijke rijke smaak van de herfst, bereid op echt vuur.

De quoi avez-vous besoin pour ce ragoût d'automne ?

2 Zoete aardappels
1 Oranje pompoen
1 Paprika
1 Doosje Champignons
2 Rode uien
Verse Rode peper naar smaak
Passata in pot of uit blik
Bois pour alimenter le fourneau et bol à feu co-combustion

Citrouille dans le rôle principal

We duiken graag even in de geschiedenis van de pompoen!

Citrouille dans le rôle principal

Pompoen is een zeer bekende herfstgroente!

Pompoenen zijn botanisch gezien vruchten, omdat ze zaden bevatten.
Pompoen is familie van de komkommer en de meloen.
Culinair en voedingswaardetechnisch gezien is pompoen echter een groente!

Pompoenen komen van origine uit Mexico, daar kennen ze de voordelen van de pompoen al jaren.
De pompoenzaden, of pitten, werden al door de Azteken geroosterd en als snack gegeten.
De Spanjaarden haalden de pompoen vanuit Zuid Amerika naar Europa.
Van daaruit verspreidde de pompoen zich langzaam uit over de hele wereld.

Buiten koken is verrassend, Stoer en warm tegelijkertijd!

Légumes d'automne sur la plaque de cuisson XL BBQ Cuisinière d'extérieur

Gebruik de BBQ Buiten kookkachel en driepoot set met heksenketel samen om het lekkerste stoofpotje te bereiden!
Om het gerecht extra smaak te geven gebruikten wij de Habibi Veggie kruidenmix voor groente, deze mix is heerlijk van smaak.
Puur natuur van Natural Spices.

Vraiment, vous ne vous en lasserez pas.
La saveur ? Le gingembre et le paprika apportent une saveur légèrement sucrée, mais épicée et piquante.
De grove structuur van de uiensnippers, komijn en chili geven de groenten een lekkere krokante bite en zorgen er ook nog eens voor dat je gerecht er extra mooi uit komt te zien.

Feu dans un arc à feu robuste
Jeu de trépieds avec treuil télescopique

Bon appétit !