Warme Camembert met druiven, nootjes & honing - Het Vuur LAB.
Cargador Laboratorio de incendios
Marcas icono
Envío gratuito a partir de 75 euros
Pinzón
Pague después con Klarna
Pinzón
in3 pagos sin intereses también para los empresarios

¡Aproveche nuestro descuento! Ahora 10Descuento % en toda la tienda online* - Utilice el código springfire10

Smeuïge Camembert met verrassende topping

Bienvenido a la página de recetas. Siempre estamos buscando recetas sabrosas.
¿Tiene alguna receta sabrosa? ¿Te gustaría compartirla con nosotros?
Envíenos un correo electrónico y lo pusimos en línea.

Zin in een winterse BBQ? Maak dan zeker dit warme Camembert kaasje met noten en druiven

P.D. También puede consultar otras recetas en nuestra sección página de recetas!

Wat heb je nodig voor dit heerlijke borrelhapje van de BBQ Buiten kookkachel?

(para 4 personas)

1 Camembert kaasje
Handje Verse druiven
Handje gemengde ongezouten nootjes, bijvoorbeeld een mix van: cashewnoten, pecannoten en macadamia noten.
Biologische Honing
Een paar takjes verse rozemarijn
Een stukje Aluminiumfolie
Cuchillo
BBQ Starter, woks de leña en briketten

Preparación

Steek de BBQ Buitenkookkachel aan, dit keer gebruikten wij briquetas de coco om mee te koken. Hiervoor start je eerst op met de BBQ Starter.
Steek de BBQ Starter aan, om het  vuur aan te jagen kun je gebruik maken van een BBQ ventilator 
Leg het brikettenrooster in de VUUR LAB. BBQ Buiten kookkachel, hierop komen de gloeiende kokosbriketten
Leg nu het grillrooster op de kookkachel
Pak het Cast Iron grillpannetje en leg hier een stukje aluminiumfolie op
Leg het Camembertje op de folie en bereid deze alvast voor
Snij de druiven in tweeën, en verdeel deze over de camembert
Strooi een handje nootjes erover heen
Als laatste doe je de Biologische honing erover als topping!
Zet het cast iron pannetje met de camembert op  het grillrooster en dek deze af met de plancha
Wacht ongeveer 8-10 minuten, dan is je gerechtje klaar!
Steek de rozemarijn takjes erin en zet het dampende kaasje op tafel!
Tip: Serveer met toast

Bekijk het videorecept op onze Instagram pagina!