Kleurrijke en hemelse gerechtjes op de barbecue - Het VUUR LAB.®
Lader Brandlabor
Ikone Marken
Kostenloser Versand ab 75 €*
Fink
Anschließend mit Klarna bezahlen
Fink
in3 zinslose Zahlungen auch für Unternehmer

Maak gebruik van onze korting! Nu 10%-Rabatt auf den gesamten Webshop* - Code verwenden Frühlingsfeuer10

Bunte und himmlische Gerichte auf dem Grill

Bunte und himmlische Gerichte auf dem Grill

Kleurrijk & smaakvol buiten koken

Als je de Grill aan zet creëer je direct sfeer in de tuin. De geur van smeulende kooltjes en de Mis en place met allerlei lekkernijen, geven je smaakpapillen al een seintje dat er straks iets ontzettend lekkers aan komt! In dit blog vertellen wij je graag meer over diverse technieken en mogelijkheden die je kunt toepassen tijdens het barbecuëen.

Zalm bereiden op de Western Red Cedar rookplankjes

Zelf zalm roken is tegenwoordig helemaal hot!
Eeuwen geleden deden de Vikingen dit al in Scandinavië, door hun vers gevangen vis aan een groot stuk hout te bevestigen en rond een vuur in de richting van de rook te plaatsen.

Beleef deze fantastische ervaring nu zelf met de Western Red Cedar Raucherbretter des VUUR LAB.
Rook en gaar een mooi stukje verse zalm op de barbecue, in de rookoven of op de HNYGRILL!
Terwijl je het gerechtje bereid geniet je ondertussen samen van een lekker wijntje en wat zelfgemaakte hapjes.

Western Red Cedar geeft een krachtige zoet-spicy rooksmaak die zeer goed past bij vis, maar ook verrassend goed combineert met groenten en fruit. Dip je vers gerookte zalm in de onweerstaanbaar lekkere Tomasu Soyasaus en geniet als god in Frankrijk!

Roken met de rookoven van Gusta

Grenzeloos barbecueën doe je met deze BBQ Roker van Gusta.

Dieser kleine, leichte Grill lässt sich leicht überallhin mitnehmen.
Aber natürlich ist er auch perfekt für den Einsatz in Ihrem kleinen Garten, auf dem Campingplatz oder auf dem Balkon.

Deze rookoven barbecue is te gebruiken als normale kolen barbecue en rook barbecue, door de verschillende compartimenten binnen in de barbecue. De Gusta BBQ Roker beschikt over een handig extra rekje op de bodem van de barbecue, welke gebruikt kan worden als houtskool/briket starter. De barbecue is voorzien van verschillende instelbare lucht toevoeren evenals een thermometer.

Op de OFYR kun je ook heerlijk plankgrillen!

Wist je dat je met de OFYR buitenkeuken ook heerlijk kunt plankgrillen?

Leg het rookplankjes met vis, vlees, camembert of groente op de plancha van je OFYR en stook het vuur lekker op zodat de plaat goe warm wordt.
Het voedsel heeft een langere bereidingstijd omdat het op het rookplankje ligt. De aroma's van het cederhout geven een heerlijke smaak aan jouw barbecuegerecht!

EET SMAKELIJK

Fingerlicking Good Food van de beukenhouten rookplank

Jelle deelde onlangs deze fingerlicking foto met ons!
Hij bereide varkenshaas medaillons met ontbijtspek en pruimen op de beukenhouten Raucherbretter.

De varkenshaas marineerde hij twee uur in een marinade van oestersaus, knoflook, pruimen, chilisaus, sojasaus en 5-spices mengsel.
Hierna rolde hij de varkenshaas medaillons in ontbijtspek en grilde ze af met een kerntemperatuur van 60 graden op de beukenhouten rookplank.

Buchenholz ist neben Eichenholz traditionell die am häufigsten verwendete Holzart beim Räuchern.
Het geeft een heerlijke milde rooksmaak die eigenlijk bij alles past, maar met name bij varken, kip en vis.
Door de relatief grote dichtheid van beukenhout en een dikte van 11 mm, kunnen deze rookplanken meerdere keren worden gebruikt.
Te gebruiken op elke barbecue met deksel.

Welk rookplankje kies jij?

Ben je geïnspireerd en wil je zelf ook aan de slag om hemelse en kleurrijke gerechtjes te bereiden?
Je kunt kiezen uit drie soorten rookplankjes:

1. Kersenhout
3. Beukenhout

Heb je vragen, of wil je graag een persoonlijk advies over barbecueën en het gebruik van rookplankjes?
Neem dan gerust Kontakt met ons op, we helpen je graag verder!

Warme groet uit het VUUR LAB.