Kado's voor de Kamado - Het VUUR LAB.®
Lader Brandlabor
Icon Outdoor-Küchen
Der Experte für Kochen und Feuer im Freien
Ikone Marken
Kostenloser Versand ab 75 €
Fink
Anschließend mit Klarna bezahlen

März-Rabatt im Fire LAB. - 5% Rabatt auf den gesamten Webshop* - Code verwenden Frühlingsgefühle5

Geschenke für den Kamado

Geschenke für den Kamado

Til je buitenkook kunsten naar een hoger niveau met deze leuke Kamado accessoires

Das große grüne Ei Groß

Bereidt een lekker stukje verse zalm op een rookplankje en kruid de vis met de Biologische barbecue mix 'fish & chicks' van Sonnentor. Ook kun je jouw barbecue gerecht bereiden in een stoere en stevige kampvuurpan van gietijzer. Je kunt kiezen uit diverse modellen. De Skillet pan is altijd super handig voor 'erbij!

Kamado Grillmasters opgelet!

De lekkerste sauzen, kruiden en de allerbeste sojasaus shop je met gemak online.

Proef de lekkerste sojasaus ever!

24 maanden gerijpte sojasaus uit Rotterdam met sweet & Spicy touch! Leuk om cadeau te geven en/of te krijgen

Originele en lekkere BBQ cadeaus en pakketten voor de Kamado en BBQ-fan

Van functionele tangen en borstels tot gadgets in de vorm van een gietijzeren kampvuurpan of een stoere emaille mok in onze online shop vind je het allemaal!

Wil je liever langskomen om een cadeaupakket samen te stellen voor jouw medewerker(s)?
Maak dan een afspraak in het Experience Center via info@vuurlab.nl of bel 085-0608418.

Kaasfondue in blik op de Kamado

Kaasfondue in blik is super lekker en ontzettend makkelijk om op de Kamado BBQ klaar te maken. Je kunt kiezen uit drie variaties:

Italiaanse Truffel Kaasfondue
Hollandse Kaasfondue
Französisches Käsefondue mit blauer Ader
Kaasfondue op de Kamado BBQ
Brot Focaccia Ananas

Bak zelf je eigen Focaccia met de Kamado

Met de Kamado barbecue kun je alle kanten op. Bak bijvoorbeeld een lekkere pizza of vers gemaakt focaccia brood.

Kruid je Veggies met een lekkere Dry Rub en bak ze in de skillet op de Kamado

Snij diverse soorten groenten in partjes of plakjes en doe ze in een kom. Doe er een flinke scheut Olivenöl zum Kochen overheen en bestrooi het geheel met een dry rub naar keuze. Doe daarna alles in de skillet en bak je veggies gaar op de Kamado.

Rivsalt Rookplankje VUUR LAB.