Ihr Warenkorb ist leer



September-Rabatt auf die VUUR LAB. - 5% Rabatt auf den gesamten Webshop* - Code verwenden Nazomerkriebels5



Käsefondue BBQ-Tipps für das Pfingstwochenende
Wij hebben de lekkerste kaasfondue tips voor je op een rijtje gezet
Maak het dit weekend extra gezellig en organiseer een Pinkster Kaasfondue BBQ!
Zet dit keer eens iets anders dan anders op het BBQ menu :), kies voor kaasfondue
Wij vinden het altijd erg lekker om kaasfondue op de barbecue klaar te maken.
Je kunt het als voorafje serveren bij de borrelplank maar ook als extra dipper voor de gegrilde Veggies of over je BBQ burger!
Ontdek alle smaken van Kaasfondue in blik. Je kunt kiezen uit; Truffelkaasfondue, Blauwaderkaasfondue en Hollandse kaasfondue in blik.
Proef de verse Zomertruffel uit Bella Italia
Diese handwerkliche Trüffel-Käsefondue is gemaakt van Nederlandse boerderijkazen,
Italiaanse witte wijn en echte vers geschaafde zomertruffel truffel.
Das Käsefondue ist frei von Geschmacksverstärkern und Konservierungsstoffen.
Super lekker voor bij de borrel en natuurlijk leuk om cadeau te geven of te krijgen
Pittige Franse Blauwaderkaasfondue met mosselen van de plancha!
Hou je van mosselen en blauwaderkaas?
Probeer dan eens je mosselen te dippen in de lekkerste Französisches Blauschimmelkäsefondue die je ooit geproefd hebt
Niets is zo gezellig als je vrienden en familie uitnodigen voor een avond of middag genieten van Kaasfondue in blik.
Wil je deze keer indruk maken met gevarieerde en originele dips?
Welke dips zijn lekker?
Wir haben die leckersten Fisch-Dip-Tipps für Sie zusammengestellt:
Köstlich zu mit Knoblauch marinierten Garnelen!
Zeeuwse mosselen met Französisches Käsefondue mit blauer Ader
Felchen verbindet sich wunderbar mit dem Geschmack von Käsefondue
Hollandse garnaaltjes mogen natuurlijk niet ontbreken in combinatie met onze onze Holländisches Käsefondue
Bierkaasfondue met mosterd
Combineer twee van je favoriete producten uit blik; kaasfondue en bier!
Met dit recept maak je in een handomdraai een heerlijke bierkaasfondue.
Nehmen Sie unser holländisches Käsefondue als Basis und fügen Sie Bier und eventuell Senf hinzu, um für einmal etwas ganz Besonderes zu machen!
Holländisches Käsefondue met bier (en mosterd)
Voor vier personen
Benodigdheden;
1 Blik Holländisches Käsefondue
100 ml Pilsener aus der Dose
(Grove Dijonmosterd naar smaak)
Vorbereitung
1. Erhitzen Sie das holländische Käsefondue wie auf der Verpackung angegeben.
2. Schenk de fondue over in een klein steelpannetje en voeg al roerend het bier toe.
3. Voeg grove Dijonmosterd toe tot het geheel op smaak is.
4. Stellen Sie das köstliche Käsefondue auf den Tisch und genießen Sie Ihre Dips.
Goede dip-tips voor bij dit recept zijn:
-Geroosterde spruiten van de grill
- Gekookte krieltjes
- Gebakken worstjes
- Zachte pretzels
- Stukjes appel