De nieuwste producten van Weltevree - Het VUUR LAB.®
Ładowarka Laboratorium pożarowe
Finch
Płać później za pomocą Klarna
Finch
w3 nieoprocentowane płatności również dla przedsiębiorców

Skorzystaj z naszej zniżki! Teraz 10% zniżka na cały sklep internetowy* - Użyj kodu springfire10

De nieuwste producten van Weltevree

De nieuwste producten van Weltevree

De nieuwste producten

Verschillende ontwerpers als Bertjan Pot en Georg Wasensteiner hebben hun tanden gezet in de nieuwe collectie van Weltevree. Zo zijn nieuw:

Wij zijn trots dat we bij het VUUR LAB. de mooiste en nieuwste producten van Weltevree in het assortiment hebben. Er is altijd voor iedereen wat bij: de producten gaan lang mee en staan stijlvol in iedere tuin.

De Woodlounger

Na stronie Drewniany leżak wykonany jest z trwałego drewna modrzewiowego, które przy niewielkiej konserwacji będzie służyć przez lata i nada leżakowi elegancki, naturalny wygląd. Przemyślana konstrukcja sprawia, że jest on nie tylko wygodny do wypoczynku, ale również łatwy do przechowywania.
Wystarczy złożyć krzesło na pół i przechowywać je w pozycji pionowej, gdy nie jest używane.
De Woodlounger wordt geleverd met een kussen set in lichtgroen.

Het Sofabed

Het sofabed van Weltevree is te verkrijgen in de kleuren oranje en licht grijs. Ontwerper Hade Steenwinkel heeft een innovatief, maar mooi ontwerp bedacht. De sofabed is ontworpen met het idee om er op te kunnen zitten én slapen. De hoek van het frame en het matras zijn hetzelfde, wat ervoor zorgt dat de bovenzijde van het matras vlak wordt wanneer je het 180 graden draait. Mocht je het dus willen, maak je in een handomdraai van jouw bank een comfortabel bed: voor jou of jouw gasten.  Door zijn grootte is het Sofabed ook geschikt voor de kleinere (stads)tuinen.

Bended Table Wood

bended table wood lifestyle foto

De Bended Table Wood is een verrijking van jouw tuin interieur. De tafel is te combineren met de rest van de Bended serie: denk bijvoorbeeld aan de andere tafel of Bended Loungers. Het tafelblad is gemaakt van gerecycled, Europees essenhout en geeft een warme uitstraling. De tafel is ontworpen op een slimme manier, waardoor jouw nieuwe Bended Table Wood nooit zal wiebelen en staat stabiel op de grond! De tafel is verkrijgbaar in de kleuren blauw, groen en grijs. Zo kan je het helemaal naar jouw smaak en stijl inrichten.

Patio bench & Patio bench High Back

Bertjan Pot was opzoek naar een ontwerp die zitcomfort zou bieden, maar ook privacy. Hij kwam erachter dat dit vrijwel onmogelijk was, maar toch heeft hij iets kunnen bedenken: de Patio Bench High Back. Deze bench geeft je een echt patio gevoel in een drukke (kantoor)tuin. Trek jezelf eventjes terug en geniet van de buitenlucht. Beide banken zitten heerlijk comfortabel, zónder tuinkussens te gebruiken!

Wiosenna gorączka

Heb jij ook zo'n zin in het voorjaar? Kom dan langs tijdens ons event: LENTEKRIEBELS.

Kiedy?

Wtorek 7 marca, środa 8 marca i czwartek 9 marca.
11:00 - 16:00.

Spring Jitters Event 7,8,9 marca 2023 roku!