De leukste BBQ-trends van 2023! - Het Vuur LAB.
Laboratoire d'incendie du chargeur
Marques d'icônes
Livraison gratuite à partir de 75 €*
Finch
Payer après coup avec Klarna
Finch
en3 paiements sans intérêts également pour les entrepreneurs

Profitez de notre réduction ! Maintenant 10Réduction % sur l'ensemble de la boutique en ligne* - Utilisez le code feu de printemps10

Les meilleures tendances barbecue de 2023 !

Les meilleures tendances barbecue de 2023 !

Maak dit nieuwe barbecueseizoen gezelliger dan ooit!

Koken in de buitenlucht: wij zijn er gek op! Er zijn maar weinig dingen die zó’n ultiem oergevoel geven als zelf een vuurtje stoken en gerechten erop bereiden.
Of je nu familie of je leukste vrienden ontvangt, iedereen wil graag uitpakken met nieuwe BBQ-recepten en toffe technieken.
Ontdek de leukste BBQ-trends van 2023 bij het VUUR LAB.

Planche à fumer Caprese VUUR LAB.

Fruit & groenten pakken hun podium op de barbecue!

Gegrilde watermeloen, ananas en spiesjes met champignons, ui en zoete puntpaprika

Groenten en fruit doen het tegenwoordig heel goed, zelfs tijdens het buiten koken op de barbecue.
Naast dat het mega lekker is, krijg je op deze manier krijg je ook nog eens je dagelijkse portie groente- en fruit binnen!
Wij grillen regelmatig watermeloen en ananas op de plaque de cuisson, dit kun je ook als afsluiter doen en serveren met een bolletje ijs.

Koken met hout

Barbecueën met echt houtvuur is heel populair!

Ondanks de toenemende populariteit van gasgrills, is buiten koken op echt houtvuur erg populair!
Wij wisselen af en toe af met grillen op houtskool, kokosbrikketten en maken we heerlijke gerechten op een bureau de tabac.
Met een rookplankje geef je BBQ-gerechten een bijzondere en authentieke smaak.

Planche à fumer pour le saumon fumé en cèdre rouge de l'Ouest
Découvrez la collection OFYR PRO dès maintenant au VUUR LAB.

Maak zelf smaakvolle en kruidige marinades

In plaats van kant-en-klaar marinades creëer je zelf in een handomdraai een magische variant!

Marineer je saté lekker zelf!
Til je BBQ feestje naar een hoger niveau met deze tips:

Wat heb je nodig? Voor vier spiezen Oesterzwam saté

De quoi avez-vous besoin ?

Doosje oesterzwammen
Grand bol
Zoete ketjap
Sel
Hot curry
Kurkuma
Grote BBQ spiesen
Fourchette
Spatule en bois
Satésaus
Couteau

Hoe maak je deze heerlijke oesterzwam saté?

Snij de oesterzwammen door midden, zodat ze groot genoeg zijn om op een spies te rijgen
Mix de ketjap, kurkuma, zout en de hot curry doorelkaar in een grote kom
Doe de oesterzwammen erbij en mix het langzaam door elkaar
Zet het even een half uurtje weg om de marinade in de oesterzwammen te laten intrekken
Rijg ze op de spiezen en bak ze rondom gaar op de BBQ!

Stoere BBQ accessoires

Ontdek de handige barbecue tools waaronder de grill roosters, rotisserie en rookplanken

Bestel jouw nieuwe BBQ accessoires online bij het VUUR LAB.
Ons aanbod met  barbecue accessoires is zeer uitgebreid.
Bij het VUUR LAB. verkopen wij, naast allerlei andere mooie merken, alle accessoires van OFYR!

Pizza met veel groenten!

Pizza of flammkuchen?

Pizza saine du VUUR LAB.

Wie houdt er nou niet van pizza?
Maak je pizza-party nóg lekkerder met deze verrassende variaties!

Beleg de pizza eens met een gezonde(re) topping en voeg bijvoorbeeld broccoli roosjes toe of zoete puntpaprika.
Je kunt variëren met lekkere verse ingrediënten en combineren met verschillende soorten kaas.
Met deze handige pelle à pizza haal je hem met gemak uit de pizzaoven!

Kaasfondue op de BBQ!

Wat is er nu beter dan op een mooie zonnige dag te genieten van een heerlijke fondue au fromage met vrienden of familie?
Of je nu buiten op een terras zit of in een gezellige woonkamer, de combinatie van warm gesmolten kaas en goed gezelschap is moeilijk te overtreffen. Vergeet niet om je favoriete bijgerechten, zoals brood, groenten en fruit, in de kaas te dippen.
Smakelijk eten!

Fondue au fromage sur le barbecue